maanantai 9. elokuuta 2010

Uudet vaatteet







Putiikki Rannalla avasi uuden liikkeen Tampereen keskustaan muutama viikko sitten, kuten teille jo aikaisemmin kerroin. Kaunis liiketila suurine ikkunoineen ja holvikaarineen antaa ihanat puitteet myös kauniille esineille.

Tässä uudessa liikkeessä on laaja valikoima Soaked in Luxury- merkin vaatteita. Montaa tämän merkin tuotetta ei minulla aikaisemmin ole ollut, mutta nyt siihen kovasti tykästyin. Kohtuuhintaisia vaatteita, joissa on jotain jujua.

Tuo kuvassa oleva tunika kivalla kauluksella on juuri kyseiseltä merkiltä. Tykästyin juuri tuohon kaulukseen ja sen väriin, joka menee myös syksymmällä. Kuvassa oleva rypytetty huivi on taas aleostos Vågasta ja sopii käytettäväksi tunikan kanssa värin takia. Huiveilla saa mielestäni kivaa lisäilmettä vaatteisiin ja niitä minulla onkin paljon.

TineK-merkki sensijaan on vanha tuttavuus. Vaalea paita on Våga-puodista. Ohutta puuvillaa olevan paidan alle sopii ihana pitsitoppi, joka on Soakedin ja ostettu Putiikista. Toppi on tosi pitkä, joku muu voisi käyttää sitä mekkona. Mutta minä kun en voi (ikävä kyllä) esiintyä vartaloamyötäilevässä mekossa, hyödynnän topin pitsit. Niitä on sekä helmassa, että rintamuksessa. Ajattelin, että voisin käyttää sitä vaikka villatakkien ja neuleiden alta pilkottamaan. Sopii siis käytettäväksi myös syksyllä.

No, tuo musta, ohut neule on Vilan ja ostettu Stockalta. Aivan mahdoton kuvattava, mutta uskokaa, että se on hauskanmallinen. Käykää itse katsomassa sitä jossain. Tykkään mallista ja rusetista sekä suuresta kaula-aukosta. Käytän ihan varmasti paljon!

Kuvat ovat laadullisesti tosi huonoja, olen pahoillani. Mulla on iskältä saatu uusi kamera, jonka käyttöön en ole perehtynyt; otan vain kuvia. En muutenkaan osaa käyttää mitään kuvankäsittelyohjelmia, joita te muut niin taitavasti käytätte. Voisiko joku antaa pikaisen kurssituksen?

Putiikista ostin myös In Wearin ihanat, ohuen ohuet valkoiset pussimaiset trikoohousut. Lisää trikoota odotan mielenkiinnolla Putiikin omalta M&M-mallistolta. Kivaa on varmasti tulossa. Nuo Benettonin sandaalit sopivat pussimaisten housujen kanssa käytettäviksi. Ne ostin Mikkelistä ja olivat hyvä aleostos. Tosin hieman pienet, mutta isompiakaan ei ollut, joten käytetään laastarien kanssa...:)

Koska Våga on täynnä ihania pussukoita, huiveja, pinnejä ja muita hiuskoristeita, on alakuvaan vielä kuvattu uusi, samettinen korttipussini ja bling-bling-soljet hiuksiin.

Melkoinen selostus ostoksista. Näiden lisäksi olen tehnyt muutamia sisustusostoksia, niitä näetette varmaankin muiden postauksien yhteyksissä.

Huomenna meillä alkaa arki ja aherrus, kun mies palaa töihin. Onni ja Siiri jatkavat päiväkodissa vain 10 päivänä kuussa ja Tyyne jää kotiin. Voitte olla varmoja, että seuraavien kuukausien aikana saatte lukea väsyneen kotiäidin tarinoita. Viimeisen lomapäiväni kunniaksi olen menossa juomaan ihanat kahvit, ihan rauhassa - Selman kanssa. Tänään on myös laulettu Vaarille aamutuimaan synttärionnittelut. Onnea vielä tätäkin kautta!

Mukavaa viikonjatkoa ja voikaa hyvin!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Minä se en ole vieläkään päässyt käymään tuolla uudessa Putiikissa. Niin harvoin liikun keskustassa ja muutenkin kiirettä on pitänyt.
Kivoja ostoksia, ja ihan sama onko kengät isot tai pienet, kunhan vaan on hienot ;)

Terhi kirjoitti...

Ihania ostoksia!!

Meillä alkoi arki viime maanantaina, kun mies palasi töihin. Torstaina alkaa taas uudenlainen vaihe elämässä, kun esikoinen aloittaa koulun. Jaa teillä on kaksi lapsista pvkodissa.. Meilläkin oli tammi-toukokuun, mutta ainakin nyt toistaiseksi ovat kotona mun ja vauvan kanssa hekin vaikka tuota ratkaisua olen myös pähkäillyt.

Tsemppiä uudenlaiseen arkeen :) Kiva lukea teidän kuulumisia, kun ollaan osin samassa veneessä ;)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi, mitä ihanuuksia. Kotiäidin luksusta olisi tuollainen reissu minullekin!

Voimia arkeenne. Uskon, että tahmean alun jälkeen seuraa aina suloinen ja makea arki :)

Lenni kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! Kävin edellisviikolla myös Porvoossa pitkästä pitkästä aikaa ja tykästyin aivan täysin Vågan liikkeeseen! Ihana! Muitakin ihanaisia puoteja siellä oli mm. koti ja keittiöliike Welmans, josta oli myös ihan pakko ostaa muutama kippo mukaan. Tampereen uudessa Putiikissa kävin pikaisesti myös, mutta en ehtinyt vielä tarkemmin perehtymään, vielä sekin aika koittaa :) Soaked in L. mallistossa on tosi kivoja vaatteita. Mukavaa viikonjatkoa!

Anne kirjoitti...

Moikka :) tulipa jo ikävä ! Nyt huomaan että sinulla oli uusi pusero päällä, siinä on tosiaan kaunis kalus. En huomannut sanoa kun niin paljon kaikkea oli haasteltavaa ;) Emmi lähettää Selmalle terkkuja !! Ja kyllä te pärjäätte !!!

Noora kirjoitti...

Piia: Kylläpäs sinulla on sitten kiirettä ollut! Kenkäihmisenä sinä ymmärrät tuon asian ihan oikein :)

Terhi: Juu, kaksoset ovat päikyssä tosiaan 10 pvää/kk. Toinen sai paikan puheen takia ja toinen vissiin armosta. Mielestäni sos.keh kannalta juuri kaksosille erittäin tärkeää, sillä ovat muutenkin kahdestaan aivan tarpeeksi paljon. Ja varsinkin Siiri rakastaa siellä kaikkea ja varsinkin tätejä. Haluamme myös säilyttää paikat, sillä kotonaoloni ei ole varmastikkaan pitkä ihan taloudellisista syistä.
Kiitos tsemppauksesta! Minäkin luen mielelläni sinun juttujasi juuri samanlaisen tilanteemme takia. Mukavia päiviä myös sinne!

Emilia:Kiitokset myös sinulle! Arkihan on aina yhtä juhlaa ja täynnä niitä tahmaisia tassunjälkiä:) Onneksi ne voi aina pyyhkiä!

Lenni:Molemmat puodit ovat minun suosikkejani myös, mutta valitettavasti tai pitäisikö sanoa onneksi niin kovin kaukana!

Anne: Kiitokset ompelusta, verho on jo paikallaan. Näyttää kivalle! Ja kiitos ihanista tarjoiluista, tiesin oikein, että saan ihanat kahvit! Selma kiittää terkuista ja vilkuttaa takaisin. Kyllä me pärjätään; rakennetaan vaikka muuri pihan ympärille niin eivät pääse karkuun!