keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kesänsatoa


Olen jokakesäiseen tapaani kunnostautunut kirpparikierroksien suhteen ja tässä esittelen löytöjäni. Itseasiassa tuo ylläoleva vanha naulakko tuli taannoin ostamani kaapin kylkiäisenä. Siinä roikkuvat mekot ovat Tyynen ja Selman kastejuhlanjälkeiset asut. Selman mekon kanssa on juuri isokummeilta saadut ihanat mamelukit. Suloiset, eikö? Punaiset kengät ovat taas minun ensimmäiseni ja äitini aikoinaan Pariisista tuomat.Tämän vanhan vormun ostin kesäiseltä jättikirpiltä. Maksoin siitä ihan liian paljon, mutta ajattelin laittaa siihen pääsiäisenä ruohoa kasvamaan. Pitsireunus siinä houkutti.Posliinisesta suodattimesta olen jo pitkään haaveillut ja nyt sellainen sattui kohdalle edulliseen hintaan. Sopii muiden joukkoon hyvin.Tämä opetustaulu on saanut lempinimekseen Jeesus-taulu ja pidän sitä kesän parhaimpana ostoksena, puoli-ilmainenkin se oli. Värimaailmaltaan se on täydellinen makuuhuoneeseemme, paikkaa sille ei kuitenkaan ole vielä löytynyt. Niin suloinen täydellisyydessään!Vanhoja lautasia on ollut kovin vaikea löytää edullisesti. Tässä kuitenkin muutamia, maksoin näistä euron kappaleelta. Nämä ovatkin olleet jo käytössä ja sopivat lattemukeihini. Mutta lautasmetsästys jatkuu edelleen.

Tänään on ollut hyvä päivä. Tytöt nukkuivat samaanaikaan päikkärit ja sain rauhassa lueskella kotiin näytenumeroksi tullutta Avotakkaa. Totesin Pentikin mainoksen nähdessäni, että todentotta ovat rumia ja kamalia nuo uudet kuosit eikä vieläkään se suomalainen koivu viehätä, saati sitten kiiltävä muovi. Niin monta vuotta kun minäkin tuota lehteä tilasin...

Päiväkahveelle sytytin kynttilät samanaikaisen sadekuuron kunniaksi. Näin elokuun lapsena, syksy herättää ihania tunteita. Pikkulamppuihinkin laitoin valot. Oli kotoisaa, vain omppupiirakka tästä puuttui.

Suloista sateenropinaa ja ihanaa keskiviikkoiltaa (!) teille kaikille! Meidän BB-kanava ei edes näy...! (Valituksen olen jo tehnyt, asentaja on tulossa.)

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hyviä löytöjä olet tehnyt! Varsinkin tuo vormu oli varmaan sen hinnan väärtti, tosi kaunis !!!
Mukavi syksyn alku iltoja sinulle, toivottavasti saatte kanavan kohdilleen ;)

Noora kirjoitti...

Kiitos Riitta! Mukavia syyspäiviä sinullekin toivottelen!

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Huippuja löytöjä kyllä ja kivasti sopii nuo keittiöhilppeet yhteen, ovat niin samanhenkisiä kaikki.
Juu, ja näyttävät hyvältä uudistettuja kaakeleita vasten. :)

Amelia kirjoitti...

Kaikkea ihanaa! Ihan vesi herahti kielelle,jos niin nyt voi sanoa ;-)
Kutkuttavaa (ainakin koukuttavaa, jos ei muuta..) BB-syksyä!

Noora kirjoitti...

Pitsinenäliina: Hilpetöörit ovat tosiaan kaikki yhes´koos. Niin, kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan!

Amelia: Pikaisesti tässä mainostauolla tulin moikkaamaan...Huisaa syksyä myös sinulle!

Kesäkukka kirjoitti...

Ihania, tuollaista pitsireunaista vuokaa en ole missään nähnytkään, upea!

Noora kirjoitti...

Kesäkukka: Kiva, kun olet täällä piipahtanut! En minäkään ollut tuollaista aikaisemmin nähnyt. Mukavaa viikonjatkoa!