sunnuntai 8. elokuuta 2010

Iki-ihana PorvooMuutamia päiviä sitten tein mukavan reissun Porvooseen seuranani itseoikeutetusti tietysti Selma sekä ystäväni. Matka oli rentouttava ja sää helteinen. Kiertelimme vanhan kaupungin putiikkeja, söimme hyvin ja teimme ihania ostoksia. Siis juuri sellainen täydellinen retki. Selmakin osottautui varsin mainioksi ostosseuraksi kuumuudesta huolimatta.

Våga-kauppa ei pettänyt tälläkään reissulla. Vaikka kauppaan piti melkeinpä jonottaa sisälle, oli palvelu todella ystävällistä ja puoti täynnä ihanuuksia. Kaupassa meillä vierähtikin aikamoinen tovi ihastellen ja höpötellen.

Niin Tampereen reissun kuin Porvoonkin matkan ostoksista ajattelin kertoa seuraavaksi. Olenkin jo matkoilta ostamiani vaatteita kuvaillut teille nähtäväksi. Mielestäni ne ovat yhdessä aika mainioita kokonaisuuksia. Niistä siis seuraavksi.

Nyt kuului käsky ruokapöytään. Täällä höpistessäni mieheni on valmistanut meille sunnuntai-lounaan grillissä: kanaa, kesäkurpitsaa, vuohenjuustoa... ja nakkeja tietysti.

Helteistä pyhäpäivän jatkoa!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Onpa teillä ollut mukava reissu :) ja matkaseurasi suloista. Mietittiin tässä just mieheni kanssa, että meidän (kuten teidänkin) vauva on saanut ensimmäiset kuukautensa nauttia miltei trooppisesta ilmastosta, mitenköhän sopeutuu paksuihin vaatteisiin, sateeseen ja kylmyyteen, hih. Jään mielenkiinnolla odottamaan postausta ostoksistasi!

Noora kirjoitti...

Hei Terhi! Juu, näitä vauvoja ei ole paljon helteet heilauttaneet. Ajattelevat varmaan tropiikkiin syntyneensä. Ja vaatteetkin ovat jääneet käyttämättä kun vaippa vaan on ollut asuna.
Aurinkoista kesänjatkoa teidän porukalle!

Krista kirjoitti...

Porvoo on takuupaikka kun haluaa katsella kaunista ja shoppailla upeita :) Sinne haluaa aina vaan uudelleen...

Ei ole meilläkään kohta 1v. häirinnyt helteet, päinvastoin. Äitiä alkaa ennemminkin puuduttamaan...

Mukavaa sunnuntaita! :)

Riitta kirjoitti...

pikku-neiti taitaa olla synnynnäinen shoppaaja kun on jaksanut helteellä nauttia mukana.
Ihanissa paikoissa olet käynyt. Mielenkiinnolla jään odottelemaan ostos esittelyjäsi :)

Anne kirjoitti...

Tuttu paikka...ja siellä myös kävimme muutama viikko sitten AM:n kanssa eli kerran kesässä on päästävä käymään ja miksipä ei joulunaikaankin ;) tapaamisiin, anne

Maajo kirjoitti...

Våga on aivan ihana putiikki. Huomasin, että siellä on myynnissä Jeanne d`Arc Living. Oli tietysti pakko ostaa!
En ole aiemmin tuota lehteä lukenut, mutta nyt on yksi numero.

Mia kirjoitti...

Minun piti tehdä oma tunnus g-mailiin, jotta saisin kysyttyä sinulta seuraavaa :)
Mistä olet löytänyt tuon "aurinkosuojan", joka näkyy tässä postauksessa: http://huldanhuone.blogspot.com/2010/05/valmiina.html ?
Meillä on samanlainen sänky, ja sängyn omaan verhotelineeseen on erittäin vaikea saada verhoa kunnolla kiinni.
Olisin tiedosta erittäin kiitollinen :)

Noora kirjoitti...

Krista: Takuuvarma paikka todellakin. Nyt kotona moni juttu kaivertaa mieltä, olisi pitänyt ostaa...

Riitta: Neiti on tyytyväinen silloin kun äiti ja eväät ovat lähellä, perustyytyväinen tapaus siis.

Anne: Ajattelinkin, että sinä varmaan olet jo jokakesäisen reissun tehnyt. Suunnitellaanko sinne matkaa joulunaikaan? Tänään nähdään!

Maajo: Sitä sieltä löytyy ja paljon muuta. Vaatteisiin ja somisteisiin kovasti tykästyin.

Mia: Tuo suoja on teetetty Tampereella Sisustusliike Harmoniassa sängyssä olemassaolevaan "puurimaan." Samasta kankaasta teetin sänkyyn myös pussilakanan. Ovat nyt käytössä jo toisella lapsella. Kirsi osaa sinuakin varmasti auttaa, jos haluat teettää katoksen.