tiistai 31. elokuuta 2010

Liikkumisen riemua

Pitäähän minun se tännekin tulla kertomaan. Nimittäin minulla on harrastus. Eikä ihan mikä tahansa, vaan liikunnallinen!

Sunnuntaina se alkoi. Ja täytyy myöntää, että tunsin liikunnan riemua, kun viuhkat kääntyivät samaan suuntaan muiden kanssa hyvän musiikin tahdissa ja lantio liikkui melkein niinkuin ennenkin. Olin zumbatunnilla!

Niinhän siinä kävin, että seuraavana päivänä olisi pitänyt päästä uudelleen. Tietenkin se päivän dance-tunti oli samaan aikaan mieheni tunnin kanssa. Jälleen olimme saman ongelman edessä.

Koska mieheni käy TÖISSÄ, hänen tuntinsa menee tietenkin edelle minun harrastustani. Ikänsä liikkuneena, hänen tarvitsee myös HARRASTAA liikuntaa työn lisäksi. Viikossa on rajattu määrä iltoja harrastaa tai tehdä töitä. Voimmeko "uhrata" ne kaikki vuorotellen kuntoillaksemme? Koska sitten ollaan yhdessä perheen kanssa? Illat ovat muutenkin kovin lyhyitä ja lyhenevät entisestään, kun talvea kohti mennään. Mutta itsestäänhän pitäisi huolehtia ja kilojakin tiputtaa. Lisäksi vielä lapsetkin harrastavat. Miten te muut olette ratkaisseet samanlaisen ongelman?

Tänään olisi minun vuoroni eikä tarjolla tietenkään ole mitään kivaa tuntia, ainoastaan rankkoja ja tehokkaita. Sitä paitsi Siiri tarvitsee uudet lenkkarit, ruokakaupassakin pitää käydä ja ...

Koko perheen yhteinen kävely raikkaassa syysilmassa voisi olla se paras ratkaisu. Varsinkin nyt, kun sekin on taas turvallista naapurustoa häirinneen karhun siirryttyä muille maille. Toivotan teille kaikille mukavaa iltaa, miten sen sitten vietättekin!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Zumba on kuulemma aika koukuttavaa ;) Kyllä se taitaa olla niin, että äiti harrastaa jos muilta aikaa jää. Meillä miehellä kaksi harrastusiltaa tytöllä yksi ja minulle on jäänyt sunnuntai. Aloitin joogan ja toivon, että kärsivällisyys kasvaa kuten lupasivat. Minulla töihin paluu maanantaina ja hyppy oravanpyörään. Hiukan kauhistuttaa.
Aurinkoisia syyspäiviä.

Noora kirjoitti...

Hei Jonna! Sunnuntai se taitaa jäädä mullekin. Jooga on varmasti myös ihanaa, mutta miten kummassa sun kärsivällisyys siihen riittää?! :) Mukavia työpäiviä, pitääkin soitella kuulumisia!

titta kirjoitti...

Noora olisit tullut spinninkiin, yks tehokastunti sinne tai tänne :) Minäkin haluaisin maanantaina niille molemmille dance tunneille mutta mutta hankalaa on...:( Ihan oikea karhuko?! En ole kuullutkaan, ajatella että meillä ei ole karhuja tavattu, yksi on jossain mutta se ei naamaansa ihmisille näytä. Mukavaa keskiviikkoa!

Noora kirjoitti...

Titta, yritetään järjestää se maanantai jotenkin, että päästään tanssimaan! Yhdessä olisi vielä hauskempaa ja voitais ottaa molemmat tunnit. Soitellaan siis! Ja kyllä minä vielä spinninkiin tulen, ensin nostattelen hieman kuntoa...