tiistai 24. elokuuta 2010

Talvivarustelua osa 2
Seuraavaksi esittelen isojen tyttöjen uudet, Benettonin toppatakit. Tykästyin tuohon väriin ja mallikin on aika hauska. Nyt tarvitsemme vaan talveksi paljon kaupunkimenoja, jotta saamme noita takkeja käyttää mahdollisimman paljon. Neljän lapsukaisen kanssa olen siis suunnitellut viettäväni talvipäivät kahviloissa ja tavarataloissa kierrellen. Ainakin asut näihin puuhiin ovat valmiina:)

Mallini eivät olleet lainkaan yhteistyökykyisiä. Toinen takin omistaja ei suostunut kuviin lainkaan. Ehkä parempi niin, sillä räkänokasta ei julkaisukelpoisia kuvia saa tällähetkellä. Ja tuo toinen sitten makasi kiemurrellen lattialla. Vilkutuksia lähettää silti Iidalle!

Räkäisten lasten äidin elämä saa taas tänään aivan uutta virtaa! Tiedättehän, SE alkaa TÄNÄÄN. Ja tällä kertaa uskallan tunnustaa ihan avoimesti, että katson 24/7. Ongelmana vain se, että tv on yläaulassa ja elämä pääosin kuitenkin tapahtuu alakerrassa. Olisikohan jossain luottokortissa sen verran tilaa, että sinne yhden telkkarin voisi ostaa?

Iloa ja valoa, Noora

9 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihanan mallinen takki! Tälläinen vähän vanhempikin tyttö kelpuuttaisi päälleen!

Täällä toinen Sen fanittaja. Ongelmana vain se, että asutaan nykyään antenni taloudessa, ja pitäis katsoa koneelta. Pöytäkone ja sekin työhuoneessa.
Viime syksynä maksoin, mutta eipä sitä tullut sitten katsottua, joten nyt pitää jättää väliin ja katsoa vain illalla minkä jaksaa.

Mukavaa syyskesän viikkoa!

Ainoska kirjoitti...

Voi mikä ihanuus takki!! <3

Amelia kirjoitti...

Todella suloinen takki, katselin itsekin noita Stockalla, mutta "valitettavasti" on jo talvitakki tytölle jemmattuna ;-S

The Show´n alkamista odotetaan täälläkin, ihastuksen ja ällötyksen sekaisin tuntein ;-)

Marja kirjoitti...

Hih, tuon takinhan se minäkin sorruin ostamaan toiselle tytöistä :) Mallista tykkään tooosi paljon! Nyt bongasin saman mallin myös mustana ja tekisi sitä vielä mieli...

Mä en tunnustaudu enää nykyään Sen faniksi mutta takuuvarmasti huomaan pian istuvani joka ilta samaan aikaan telkan ääressä ;) Ja sunnuntai-iltaisin on hyvä samalla silittää pyykkiä :D Mutta 24/7 en sorru, en ole vielä ikinä sortunut - ehkä jos olisin kotona päivät niin saattaisinkin... ;)

Noora kirjoitti...

Emilia: Sinuun voi aina luottaa, myös tässä fanituksessa! Sinulle toivotan myös mukavia loppukesänpäiviä!

Ainoska: Takkiin ihastuin minäkin!

Amelia:Siinä on just juttu, että ihastuttaa ja ällöttää! Eli koukuttaa.

Marja: Kyllä meillä on niin samanlainen maku takkien(kin) suhteen! Sitten kun se Cloe-takki on pieni, niin muistat...! Ja ne kaikki muutkin!
SEN parempaa tekemistä ei kotiäidillä voisi olla! Ja vauvat tykkää katsella lähikuvia kasvoista lattialta tai sitteristä. Hyvää viihdykettä! Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

Taikku kirjoitti...

Kivat takit! ja täällä toinen BB-fani. Siis aivan älytön ohjelma ja minä aikuinen ihminen istun taas syksyn telkan ääressä ja vahtaan mitä siellä tapahtuu:)

3:n äiti kirjoitti...

Ihanat takit, ostin meidän tytöille samanlaiset, kun näin silloin jonkin aikaa sitten Marjan postauksen takista =)

Wilhelmiina kirjoitti...

kaunis malli tottatosiaan, oliko jopa isojen tyttöjen kokoa esim 150cm? jos niin voisin koulutakiksi neidille ?

Noora kirjoitti...

Taikku: Ei kasveta niin aikuisiksi koskaan, etteikö me sitä voitais tehdä?!

3:n äiti: Minä ihastelin myös takkeja jo Marjan postauksessa!

Wilhelmiina: On takkeja myös isompia kokoja, väri vissiin tummempi lila. Varmasti ihana myös koulutakkina.