sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kesäinen viikonloppuOlemme nauttineet helteisestä viikonlopusta. On syöty jätskiä ja käyny uimassa ja jälleen syöty jätskiä. Lapset pääsivät viettämään leirielämää yöpymällä teltassa omassa pihassa. Aamuiselta kirpparilta löysin ranskalaista posliinia sekä pienen sieväkukkaisen lautasen.

Olkkariin olen vaihtanut veljeni tuoman kesämaton. Veljeni työpaikalle oli saapunut uusia erä mattoja myyntiin. Tuo vaaleanpunainen räsymatto vei hänen ajatuksensa siskokultaan ja niin hän ystävällisesti toi minulle uuden maton. Ystävällistä, kiitos! Vaalenpunainen tuo kivaa, kesäistä vaihtelua.

Maton väri on muuten loistava. Se sopi myös sireenien lilahtavaan sävyyn. Ehdin nauttia viimeisistä kukkasista ja tuoksustamaljakossa hetken ennen niiden kuihtumista. Nyt vuorossa ovat sitten pionit, joita muutaman raaskin pihalta noukkia kannuun. Tosin taidan käydä pelastamassa ne loputkin, sillä rakkaat pionipuskani sijaitsevat tällähetkellä keskellä jalkapallokenttää...

Päiväunien jälkeen hulivilimme suuntaavat vielä karnevaaleille ja lasten konserttiin. Kivaa tekemistä vielä tällekin päivälle luvassa.

Kivaa kesäpäivää myös teille!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

ihania , kesäisiä kuvia!

Kyllä tuo Pioni vaan on kaunis<3

Mukavaa kesänjatketta!

Noora kirjoitti...

Pioni on niin kaunis ja ihana, mutta niin kovin lyhyen aikaa. Se on sääli. Ja helteetkin taisivat mennä jo ohitse :( Nautinnollista kesänjatkoa silti myös sinulle LeenaJohanna!

Liisa kirjoitti...

Ihana veli sulla, Noora! Ja maton väri näyttää tosi herkulta! ...pionista puhumattakaan...
Meillä helteet taas muisto vain, ollut tosi kylmää, tuulista ja kosteaa jo monta päivää :(
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

No hyvältähän se matto näyttää!
Meillä on nipsitty pioneja sisään parin viikon ajan aina sitä mukaa kun vanhat on päässy rupsahtamaan. Yllättävän kauan ne tänä vuonna kestikin. Onneksi pionien jälkeen tulee ruusut, niistä saa vuorostaan ilmaista iloa sisätiloihin. :)

Sari

Noora kirjoitti...

Niin näyttää! Eikä ne hapsut ole oranssit, vaan ruskeat!
Pitääkin saada sireenien ja pionoien jälkeen pihaan vielä ruusuja, niin on aina jotakin mitä saa maljakkoon maton kaveriksi.:) Tosin meidän piha on tällä hetkellä melkoisessa myllerryksessä... vihdoinkin!!!

Noora kirjoitti...

Liisa: Niin on,oikea velikulta! Toivotaan, että pian saadaan taas aurinkoa, luvassa ainakin on! Mukavia päiviä sinne!