tiistai 28. kesäkuuta 2011

Työmatkalla

Viime viikolla hurautin pikapikaa Porvooseen katsastamaan Vågan uusimman malliston. Voin ihastuksesta soikeana kertoa teille, että mallisto on kaikista ihanin jos vain mahdollista. Nyt vain pitää malttaa odottaa uutukaisia hetkonen, mutta lupaan toki pitää teidät ajantasalla.

Matkalle sain seuraa naapurista. Ehdimme poikkeamaan pikaisesti myös muutamissa kaupoissa. Våga-kaupasta tein romanttisen pitsilöydön, josta olisikin pitänyt laittaa päivänasu-kuvaa. Charlottaa moikkasimme Sevelynissä ja hypistelimme noita ylläkuvattuja lapsukaisten vaatteita huokaillen. Tiedoksi myös, että C&E:n kovasti kaivattuja ja suuren suosion saaneita tuotteita on ihan justiinsa tulossa jälleen lisää Huldiksen valikoimaan.

Ennen kotimatkaa vielä herkuttelimme rannassa aurinkoisessa kesäillassa. Olipas muuten kiva matka hyvässä seurassa. Ja kannattavakin kaikin puolin! Nyt voin vain sanoa, että hyvää, ihanaa ja kaunista kannattaa odottaa!

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Maailmanennätysvauhtia tuli kyllä varmasti vanha Porvoo kierrettyä. Mut taas tuli todistettua naisten tehokkuus: kahdessa tunnissa ehdittiin hoitaa korutilaus, käydä läpi monta kauppaa (osa juosten), täydentää vaate-, hiuspanta- ja lahjapaperivarastoja sekä käydä murkinoimassa. Ajattele mitä oltais ehditty, jos MIES ei olisi menomatkalla jumittanut edessä niin kauan.

Noora kirjoitti...

Just niin Sari! Mutta joskus tehdään sama ihan rauhassa!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Ompa mielettömän upeen näköisiä vaatteita.

Noora kirjoitti...

Niin on! Jos suuntaan tuonnepäin reissuillasi, kannattaa edhottomasti poiketa

santra kirjoitti...

Voi mikä ihana putiikki! :)