perjantai 22. heinäkuuta 2011Mukava viikonloppu aluillaan. Se sai parhaan mahdollisen alun, kun pääsimme mieheni kanssa kahdestaan syömään. Tutustuimme myös Mikkelin uuden torin terassitarjontaan kilistellen niille kymmenelle vuodelle, joista jo taisinkin mainita muutaman sanasen.

Viikonloppu jatkuu mahtavissa merkeissä, sillä huomenissa saamme vieraita Jyväskylästä ja sunnuntaita Pirkkalasta. Tiedossa siis paljon iloisia kohtaamisia, jotka jatkuvat vielä ensi viikollakin. Ihanaa ystävät, että tulette meitä katsomaan!

Vieraille tarjotaan perinteistä mustikkapiirakkaa (ehkä jotain muutakin). Pohja on pullataikinaa, joka on ehdoton mielestäni mustikkapiirakassa. Niin kotoista ja kesäistä.

Hei ihmiset, kesä on tässä ja nyt! Nautitaan siitä. Taidan sytyttää kynttilän tähän hämärtyvään, kuumaan kesäyöhön. Kippis!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kippis !Mukavaa viikonloppua sinulle :)

titta kirjoitti...

Kippis täältäkin :) ihanaa viikonoppua.

titta kirjoitti...

...siis loppua ja nyt nukkumaan ;)

Mari - Somasti kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua ystävineen! Nauttikaa!

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Ihana lämmin ilta olikin kynttilän sytyttämiselle. Yksi parhaita asioita kesässä on helteisten päivien illat, jolloin voi tepastella paljain jaloin hämärtyvälle terassille kuuntelemaan kylän ääniä... Tulee vähän etelän iltojen fiilikset. Ei puutu kuin ruotsalaiset turistit, muuten ihan sama. :)

Noora kirjoitti...

Riitta: Toivottavasti oli kiva viikonloppu! Nyt jatketaan hyvillä mielin alkavaan viikkoon!

Titta: Kilistellään taasen viikon alkamiselle!

Mari: Kiitos, meillä oli oikein mukava viikonloppu ystävien kanssa!

Sari: Kuule, tänään kylänraitilla tepasteli venäläisturisteja kameroiden kanssa, joten kyllä täällä on let go-meininkiä kuin Mallorcalla konsanaan. Buenos tardes vaan!