torstai 28. huhtikuuta 2011

Wallaa Wapuksi
Postipoika kuljetti mieluisan paketin Våga-puodista. Pellavainen pitsijakku on ihana. Lämpiminä päivinä se on ollut helppo heittää minkätahansa paidan päälle kauppaan tai kaupungille lähtiessä. Tykkään sen pyöreistä kauluksista ja materiaalista, joka vain paranee käytössä. Testasin sitä myös Odd Mollyn pitkään mekkoon, jota valkoinen kivasti raikasti. Ja kun on kyse Ewa i Wallan tuotteesta, saapi tämänkin pesun jälkeen kuivuriin heittää.

Tänään asukasyhdistyksemme järjestää perinteisen kevätriehan läheisellä päiväkodilla ja Huldan Huonekin on paikalla yhdessä palokunnan kanssa. Huldiksen valikoimassa on nyt aivan valtavan paljon uusia Vågan koruja. Eli jos on ongelmia äitienpäivälahjatoiveiden kanssa, voisi täältä löytyä ratkaisu niihin.

Riehakasta torstai-päivää teillekin!

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Koukussa Vågaan. Taisin kertoakin kuinka "huono" olen käyttämään koruja. Kaulassani on aina sama sydänriipus ja ranteessa kellon kaverina Nomination, siinä kaikki. Mutta! Nykyään vakiovarustukseen kuuluu myös se ihanan simppeli Våga, jonka ostin messuilta :)

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Olen täällä ihastellut ostostani pitkin aamua. Onneksi päästiin tapahtumaan mukaan enkä kulkenut onneni ohitse vaan sain tuon suloisen peiton ennen kuin ehtivät loppumaan. :) Oli muuten tosi kiva tapahtuma. Me ei meinattu päästä mihinkään hula-pisteeltä, kun pieni innostui niin kovasti renkaiden kanssa temppuilemaan. Tällaisia kylän yhteisiä riehoja siis lisää, kiitos!

Terkut myös edelliselle kommentoijalle! ;)

Sari

Noora kirjoitti...

Suvi: Tosi kiva kuulla, että olet jäänyt koukkuun! Täällä olisi tarjolla myös muita koukuttimia...:)

Sari: Oli kyllä mukava tapahtuma ja ihanaa, että olet peittoosi tyytyväinen!