keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Aurinkoinen tervehdysMikä mieletömän kaunis auringonpaiste ja lämpö meitä tänään hellii. Piha sulaa huimaa vauhtia eikä kurakeleistä ole tietoakaan. Vietimme mukavan aamupäivän lähipuistossa naapuruston äitien kanssa rupatellen lasten leikkiessä. Seuraavalla kerralla otetaan herkut mukaan, eikös?


Ensi viikonloppuna Mikkelissä järjestettävillä Rakenna- ja sisustamessuilla on myös Huldan Huone mukana. Esittelyssä on Vågan upouusi kesämallisto sekä muut Huldiksen kesäuutuudet mm Ib Laursenilta sekä JDL lta. Tulkaahan kaikki tutustumaan mahtaviin messutarjouksiin ja osallistumaan koruarvontaan.


Nuo kuvat eivät nyt liity oikein asiaan millään lailla, mutta hempeitä, keväisiä nuppusia ovat kuitenkin molemmat. Niiden myötä toivotan iloista ja hyvää mieltä päivääsi!

Iloa ja valoa, Noora

10 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Hei, minäkin olen messuilla töissä lauantaina. Pitääkin tulla aamulla ajoissa, jos ehtisin piipahtaa Huldiksen "ständillä" ennen kuin hulina alkaa.

Noora kirjoitti...

Kiva juttu, tervetuloa, Suvi! Nähdään siellä!

LeenaJohanna kirjoitti...

Mukavia messuja.
Harmi kun olen täällä liian kaukana.
Vågan korut on aivan parhaita.
Tykkään tosi paljon. Siis ihan hurahtanut.
Ihanat kuvat<3 Suloiset<3
Kivaa loppuviikkoa!<3

marikan kirjoitti...

Voi miten suloisisa nuppusia...

Noora kirjoitti...

LeenaJohanna:Vågan koruihin on niin helppo jäädä koukkuun. Niin on käynyt itsellenikin kuten myös aika monelle asiakkaalleni. Kiitos, me vietetään kivat messut täällä!

Noora kirjoitti...

Marikan: Lapset ovat niin suloisia nukkuessaan, vain miten se nyt menikään ...:)

Villa Elina kirjoitti...

Ehdottomasti herkut seuraavalla kerralla! Oli mukava rupattelu tuokio kauniissa säässä äitien ja lapsien kanssa.
Messu onnea täältä lähettelen:-)
P.s. Meiltä löytyy samainenihana kukkapipo.

Noora kirjoitti...

Elina, meidän täytyy sopia seuraavat puistotreffit! Mielestäni tuo kukkapipo on söötti ja sopii varmasti teidänkin neitokaiselle ihanasti :)

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Lapsiaan rakastaa eniten kun ne nukkuu..ihanat kuvat ja värit. Pitäs jaksaa ittekkin piristää tätä torppaa ja verantaa vähän vaaleenpunasella.

Noora kirjoitti...

Vaaleanpunaista ihminen tarvitsee aina keväisin, ainakin silloin. Nyt menen nauttimaan niistä nukkuvista ihanuuksista. Mukavaa iltaa myös sinulle Reissuja ja romantiikkaa!