perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäistunnelmia


Hyvää Pääsiäistä kaikille lukijoilleni!

Tässä muutamia kuvia meidän pääsiäisestä. Tuntuu, että tässä talossa on riittävästi ääntä ja väriä, joten koristuksissa noudatetaan hyvin vaaleaa, niukkaa linjaa.

Pääsiäistä vietetään perinteiseen tapaan Mamman luona ruokaillen sen perinteisen ruokalistan mukaan. Lisäksi suunnitelmissa on trampoliinin kokoamista ja pihahommia. Siirillä on luisteluleiri pyhien aikana. Olemme saaneet mieluisan kyläkutsun ja varmasti sukulaisia poikkeaa meillä kahvittelemassa. Mukavaa ja rauhallista oleilua perheen ja suvun kanssa.

Nyt valmistamaan suurta herkkuani, pashaa.

Iloa ja valoa, Noora

10 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Me jo nautimme pashaa, äiti oli tehnyt jälkkäriksi. Oli hyvvää!!! Ja mä vielä tein mämmikakun, ohjetta blogissani ;) Oli seki nannaa!!!

Noora kirjoitti...

Senni, pitää heti käydä katsomassa millainen on mämmikakku !? Koskaan en ole mämmiä syönyt, että jos edes kakunmuodossa voisi maistaa... Hyvää Pääsiäisenaikaa Sinulle!

Terhi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinnekin! Mä en ole laittanut kotiin ohraruohoa ja paria itsemaalattua munaa kummempia, ei vaan jaksa. Laitan sit vappua enemmän ;)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kuulostaa ja näyttää ihanalle! Leppoisaa ja aurinkoista pääsiäistä sinne!

Noora kirjoitti...

Terhi ja Emilia: Hyvää pääsiäistä myöskin teille!

Kirsikka... kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

Villa Elina kirjoitti...

Kauniille näyttää teidän pääsiäinen. Innolla odotamme huomista vierailuanne ja juuri täällä leipomukset tekeytyvät valmiiksi:-) Nähdään!

Noora kirjoitti...

Kirsikka, Hyvää pääsiäistä myös sinne suunnalle!

Elina: Täällä odotetaan kovasti vierailua. Maltan tuskin odottaa niitä leipomuksia, mutta älä nyt siellä liikaa huseraa meitän takia!

Riitta kirjoitti...

Kauniita tunnelmia teillä !
Leppoisia pääsiäisenpyhiä sinullekin :)

Noora kirjoitti...

Aurinkoista pääsiäisenjatkoa Sinullekin Riitta!