tiistai 19. huhtikuuta 2011

Blogiystävyyttä


Perjantaina postipoika oli tuonut yllätyksen laatikkoomme. Ihana Marja lähetti meidän tytöille kauniin tunikan ja suloisen hatun ihan noin vaan, päivämme piristykseksi hyväntahdon eleenä. Voitte uskoa miten iloiseksi minä ja tytöt tulimme.

Jällen pitää todeta, että on tämä ihmeellinen paikka tämä blogimaailma. Miten se kokoaa yhteen tuntemattomat, samanhenkiset ihmiset.
Tuo iloa arkeen ja piristää päivää.
Antaa paljon hyvää mieltä.

Aurinkoisen kiitoksen lähetämme Sinulle Marja vielä tätäkin kautta ja toivotamme iloa päivääsi!
Kiitokset lähetän myös kaikille muille lukijoilleni ja täällä vieraileville;
tämä on vaan niin kivaa!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Marja kirjoitti...

:) Ole hyvä vaan! Pakkohan mun oli tuo pipo lähettää kun sen kaapin kätköstä löysin... :) Ja niinpä, blogimaailma on ihmeellinen paikka - minäkin koen löytäneeni monta uutta Ystävää!

sitä kahvitteluhetkeä odotellessa,
Marja

Terhi kirjoitti...

Onpas Marja laittanut teille kivan paketin :) Itse en toistaiseksi ole vielä livenä tavannut ketään bloggaajaa, mutta Noora mielihyvin voisimme järkätä puolivälitreffit, kuten ehdotit! Ja hulivilit tietty mukaan ;)

Marja kirjoitti...

Terhi, pakko kommentoida tähän väliin, että Alisallekin on paketti odottamassa :) Mutta ajattelin tosiaan raahata sen mukanani Hesaan sitten jos ja KUN siellä nähdään!

NOORA - K I I T O S !!! Sulta tuli tänään postia näköjään takaisinkin päin. Ei olisi pitänyt... mutta kiitos silti, ihana yllätys!!

Noora kirjoitti...

Marja: Ole hyvä :) Pieni ylläri, toivottavasti sopii uusiin rannekoruihisi!

Terhi: Aletaanpas suunnittelmaan puolimatkatapaamista:)

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Tollaset yllärit on varmasti enemmän kuin ihania yllätyksiä. Ja juu, tämä blogimaailma on hassu paikka, tuntee kuuluvansa johonkin, vaikkei henkilökohtaisesti ketään tuntiskaan eikä mihinkään olis liittynytkään. Nää kipot, kupit sun muut turhakkeet yhdistää. Hieno osasto oli sulla ollut messuilla. Ja vaaleenpunaset vaatteet !!

Wilhelmiina kirjoitti...

Ihana ystävä sinulla <3
On se vaan niin , että paikkana on aivan mahtava . Tuntuu jotta ollaan samanhenkinen yhteisö me kaikki :)
Mukavaa viikonloppua!