lauantai 16. huhtikuuta 2011

Messuilta

Tässä tunnelmia tältä päivältä. Kiitos kaikille Huldan Huoneen osastolla piipahtaneille. Oli mukavaa, että kävitte! Kiva oli tavata myös blogikavereita ihan livenä. Ihmiset olivat positiivisesti yllättyneitä löydettyään osastoni kaikenlaiseen rakentamiseen liittyvän joukosta.

Messuilu jatkuu vielä huomenissa, joten vielä ehditte poikkeamaan äänestysmatkalla. Mutta muistakaa pukea villahousut jalkaanne, jäähallissa on kylmä...

Iloa ja valoa, Noora

10 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Voi ei, sä oot siis täällä meillä :) Me mietittiin messuille tuloa, mutta voipi olla, että jää väliin, kun ei viitsi noiden neljän hulivilin kanssa lähteä sinne ryysimään. Hitsi.

Noora kirjoitti...

Nyt on pakko kysyä, että oletteko siis Mikkelissä, Terhi? Jos ootte täällä niin, tulkaa ihmeessä moikkaamaan niiden hulivilien kanssa!

Villa Elina kirjoitti...

Kivan messuosaston olet saanut aikaiseksi ja hyvälle näyttää messuemäntäkin!

Riitta kirjoitti...

Näyttää niin houkuttelevalta osastosi! Tosiaan hyvä piritys muihin osastoihin verrattuna varmaankin ! Harmitus kun ei ehditä messuille ollenkaan :/
Mutta varmaan kävijöitä riittää kun ilmakin on niin mahtava:D

Piia kirjoitti...

Hei mitä nuo seinällä olevat kasvi "taulut" ovat??

Terhi kirjoitti...

Eikun hei, nyt oli väärinkäsitys. Täällä meillä on nimittäin kans just meneillään, tai nyt tietty jo loppuneet, messut ja olivat nimenomaan jäähallissa, joten kuvittelin sun tulleen osastoinesi tänne. Höh. Me ollaan siis Kouvolassa. Sinne teidän tienoille tullaan pääsiäisenä ;)

Noora kirjoitti...

Elina: Kiitos! :)

Riitta: Kaikenkaikkiaan kävijöitä oli tosi vähän, mutta Huldiksella oli kivat messut!

Piia: Ne taulut ovat kankaiset vähän niiku vanhat opetustaulut. On vaaleita ja nuo mustat. Laitetaanko tulemaan? Ovat tosi hienot.

Terhi: Ai te ootte Kouvolassa! Aikas lähellä. Mehän voitais pitää blogitapaaminen vaikka puolivälissä. Otetaan hulivilitkin mukaan ...:)

Acca kirjoitti...

Kiva oli pyörähtää kauniilla osastollasi.. Tässä linkkiä blogijuttuun niinkuin lupasin. :)

Acca kirjoitti...

siis tässä.. liian nopea sormi.. http://acankotoilua.blogspot.com/2011/04/raksa-messujen-valopilkku.html

Noora kirjoitti...

Acca: Kiitos käynnistäsi ja kauniista sanoistasi! Aurinkoista iikkoa!