lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kevätpuuhia
Jo aamusta läksimme ulos koko porukalla tarkoituksena tehdä pihaan hieman kevätsiivousta. Niinpä pulkat ja kelkat pääsivät odottelemaan varstoon seuraavia lumia, ja esiin kaivettiin taas potkulaudat ja pyörät.
Rojun määrä pihassa pysykööt siis vakiona.

Etupihalle laitoin uudet kevätkukkaset, ne ensimmäisethän paleltuivat. Toivotaan näiden nyt kestävän ainakin orvokkien saapumiseen asti. Ihanasta kevätauringosta olemme saaneet nauttia koko päivän. Tyttöjen kanssa kävimme rannasta hakemassa myös pajunkissoja maljakkoon. Laitoimme myös herneet likoamaan kylvämistä varten.

Lauantaita on vietetty myös perinteisillä jätskeillä isovanhempien kanssa. Ja siltä reissulta parhaimpiinsa pukeutuneet ( Marja, takit ovat ihanat!!!) onnelliset lapset palasivatkin sinivalkoisten ilmapallojen kera kotiin.

Kyllä viikonloput ovat ihania ja onneksi tulee kesä!
Niin; se kesä, jolloin kaikki on helppoa ja vaivatonta lasten kanssa, ollaan ulkona ja nautiskellaan. Silloin minä aloitakin työt ihan uudessa paikassa... Onneksi loppuu tämä eläminen köyhyysrajan alapuolella. Harmi muuten, että jäi minulta näkemättä tuo sinivalkoisten ilmapallojen antaja. Lapsiperheiden asemasta olisi ollut muutama kommentti heittää ilmaan niiden pallojen sekaan!

Iloa ja valoa, Noora

Ei kommentteja: