perjantai 29. toukokuuta 2009





Tässä hieman viime päivien ostoksia. Vaaleanpunaiset kupit ovat superhalpa löytö Honkkarista. Mukaan lähti myös kahvikuppeja, ruusutyynyjä ja se raaputin, jolla saa poistettua maaleja ikkunasta. Juuri tätä raaputintahan sieltä menin hakemaan, mutta kun halvalla sai muutakin, niin piti ostaa. Kuppeja on kaapit täynnä, mutta nämä ovat ihanat, kesäiset jätskikupit.

Kun ei ole Stockmannia lähellä, voi tehdä löytöjä siis myös muualta. Mieheni sai uudet koulunpäätöskengät Lidlistä! Todella tyylikkäät ja hinta vain 15 e. Tuo ostos vaati hieman ylemmäntasonsuosituksia muualta ennen kuin ne kelpasivat jalkaan.

My Country Home lähetti minulle paketin mieheni mukana. House Doctorin peili sopii juuri siihen, mihin sitä tarvitsinkin. Kiitos Virpille! Valitettavasti mies ei osannut lainkaan kuvailla puotiasi, vaikka kovasti uteliaana kysymyksiä esitin. On siis itse tultava paikanpäälle ihastelemaan.

Tänään saapui meidän Typyn synttärilahja. Jo muutama vuosi sitten löysin käsityömessuilta kaksosille sievät nojatuolit ja nyt oli Tyynen vuoro saada omansa. Villa Saalix tekee näitä ihania nojatuoleja, jotka miellyttävät lapsia, mutta etenkin myös äitiä. Kovasti oli pikkuneiti tyytyväinen kun sai isompien sisarustensa tavoin katsella omasta tuolista illan pakollisen ohjelman: yhden jakson Sairaalaa tallennettuna.

Vielä huomenna on mahdollista lähettää mies ostoksille puolestani. Listalla on lapsille kangaskenkiä, kukkia sekä herkkuja. Huomisen jälkeen reissaaminen loppuu ja muutto on tapahtunut -lopullisesti! Outo tunne...

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi kuinka kaunis huone teillä on! Ihania kulhoja olet löytänyt. Pitäisiköhän käydä katsomassa jos täältäkin löytyisi...

-A- kirjoitti...

Ihanat nuo kulhot ja tuo tuoli! Ja minäkin tykkään tuosta peilistä, meillä on se makuuhuoneessamme. Ja tilasin eilen juuri samanlaisen Wanillasta eteiseemme, koska on juuri oikea sinnekin! Hauskaa viikonloppua! Mikkeli on minullekin tuttu kaupunki ja oikein kiva, varsinkin kesällä. Olen joskus asunut siinä lähistöllä!

Kesäkukka kirjoitti...

Hei Noora!
Ihania kuvia! Ja nuo kulhot ovat kyllä löytö :)
Minulla on myös tuollainen peili, kokovartalo-kokoa ja mustilla kehyksillä, Virpiltä avajaisista ostettu. Päätyy tuohon pikku-pikku eteiseemme toivottavasti...
Mistä olet hankkinut tuon ihanan lampun joka näkyy peilistä? Aivan ihana!!!

Hyviä viikonloppuja Mikkeliin!

Noora kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua myös teille kaikille! Kiitokset kommenteistanne!

Vekarus: Käyppä katsomassa jos löytyisi sieltäkin. Minä taidan hakea niitä lisää, kun te niin niitä kehuitte...!

-A-: Mikkeli on todellakin mukava kesäkaupunki. Onneksi muuttomme ajankohta osui juuri tähän vuodenaikaan. Meillä on hyvin samankaltainen maku ainakin mekkojen ja peilien (sekä pyykkipoikkapussien ja monien muiden)suhteen...:)!

Kesäkukka: Lamppu on vuosia sitten ostettu Stockalta, taisi olla joku kanta-asiakas tarjous. Teillähän on hyvin samantyylinen, mikäli muistan oikein?!

Olivieno kirjoitti...

Minäkin huomasin honkkarissa nuo kipot ja mukit, harmi kun eivät tarttuneet mukaan! Mutta sensijaan mukaan lähti varmaankin samaiset ruusuistuintyynyt!

Noora kirjoitti...

Hei Olivieno, pitkästä aikaa! Minä olen hakenut kuppeja jo lisääkin! Tyynyjäkin olisin tarvinnut lisää, mutta olivat ehtineet jo loppua. Aurinkoista kesää sinulle!