sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Hyvä päivä


Sen tietää jo, kun raottaa silmiään. Miten tyyny on? Millainen ääni kuuluu lastenhuoneesta? Miten valo osuu kellotauluun?

Kun on hyvä aamu, saa juoda kupin kahvia. Mustaa ja vahvaa. Tänään se oli erityisen hyvää tamperelaista sekoitusta. Kiitos T.,J., M. ja M.! Ajatuksia sinne entiseen naapuriin lähetin.

Hyvään aamuun kuuluu lehden lukeminen. Paikallinen lehti on loistava, tiivis tietopaketti; sen lukemiseen ei paljon aikaa kulu.

Kun on hyvä aamu kaapista löytyy kahvin kanssa jokin pieni herkku, kuten tänään marjapiirakkaa eilisten vieraiden jäljiltä. Siitä se hyvä päivä lähtee.

Hyvän aamun jälkeen päivä jatkuu hyvänä; lapset ovat sovussa, syövät ja nukkuvat. Ja aikuiset ovat ahkeria. Leikkimökki rakentuu ja kukkapenkit tulee kitkettyä. Niin kävi tänään. Oli aurinkoista ja lämmintä.

Hyvän päivän jälkeen lapset nukahtavat nopeasti ulkoilmasta väsähtäneenä. Hyvän päivän ilta päättyy grilliherkkuihin ja jäätelöön.

Tämä oli päivä, jolloin aurinko paistoi ja välimatkat olivat lyhyempiä. Oli päivä, joka toi pian koittavan yhteisen loman lähemmäksi. Tämä oli hyvä päivä!

Tänään myös Onnille ajettiin kesätukka. Isänsä poika- joka suhteessa...

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

titta kirjoitti...

Moi!!!! Sitä ollaan sitten jo asetuttu taloksi uusille-vanhoille seuduille :) Kiva kuulla ja kiva olisi myös nähdä teitä.

Terkuin Titta

Noora kirjoitti...

Moi! Kyllä, täällä ollaan ja kotiudutaan pikkuhiljaa. Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa! Tulisitteko meille leikkimään lasten kanssa? - Noora

titta kirjoitti...

Jep, tullaan mielellään :) Laitan meiliä myöhemmin.

Anne kirjoitti...

Moikka-
voi hyvänen aika kuin tämä maailma on pieni ! Olemme Titan kanssa ns naapureita ja nyt Noora on palannut Mikkeliin ja tavattiin vasta äskettäin ja nyt huomasin että meillä on yhteisiäkin ystäviä, hih, mikä sattuma =)

Piia kirjoitti...

Moi,
Tein sinulle ehkä hatun, käy kurkkaamassa blogistani olisikohan siinä sinulle sopiva hattu;)
(siitä puuttuu vielä rusetti reunasta...)

Niin ja Veikollekin pitäisi ajaa kesätukka=)

Noora kirjoitti...

Anne: Maailma on pieni, kuten on todettu jo aikaisemminkin! Vie terveisiä Tampereelle ja olen kadepöksy kun en pääse niihin avajaisiin. Tuo mukanasi jos ja kun siellä on jotain ihanaa, joka sopisi meille!!!

Piia: Haluan sen hatun!!! Ihana!!! Laitoin sulle viestiä...