maanantai 4. toukokuuta 2009

Keväthommia


Nautimme lasten kanssa aurinkoisesta ja pitkästä viikonlopusta ulkoillen. Haravoimme pihaa, tutkimme myyrän koloja ja jäniksen papanoita sekä retkeilimme läheisen järven rannalle. Myös naapurien pihalla oleva trampoliini tuli testattua. Rättipoikkiväsyneet lapset kaatuivat illalla sänkyihinsä eikä unta kauaa tarvinnut odotella.

Edelliset asukkaat ovat jo tehneet talomme pihalle pienen kasvimaan, jonka nyt otimme Onnin ja Siirin kanssa käyttöön. Mullan- ja siementenhakureissulta tarttui mukaan myös Cars-rekka sekä uusi Titi-Nalle levy. Innokkaiden apulaisteni kanssa kylvimme porkkanaa, persiljaa, salaattia ja harsokukkaa. Kylvöhommat ovatkin molemmille tuttua puuhaa, sillä onhan meillä moneenkertaan katsottu se Titi-Nalle levy, jossa Riitta kylvää salaattia lasten kanssa. Sormilla molemmat sitten näyttivät kuinka monta yötä menee kun salaattia voi penkistä kerätä, aivan kuten Riittakin tekee. Tarkkaan on katsottu!

Huomenna näytän teille mitä löysin kyläkaupastamme vaippojenhakumatkalla tänä iltana. Nyt kuitenkin Suomi tarvitsee kannustustani, joten siirryn telkkarin ääreen!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Vai on teilläkin Salama ja Ti-Ti Nalle faneja. Niin on meilläkin!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Kyllä, suosittuja ovat nämä hahmot täälläkin! Kiva kun kävit täällä vierailulla Vekarus!