torstai 14. toukokuuta 2009

Projekteja suunnitteillaOlohuoneeseemme teetin noista herkkukankaista tyynyt viisaasti valmiina, kun vaihdoin sinne kesätekstiilit. Lastenhuoneeseen ajattelin kuitenkin itse ommella koristetyynyjä sänkyjen päällä ison kasan. Kankaiden ostamisesta on jo aikaa, mutta ompeluun sitä ei ole ollut. Kovasti olen kuitenkin suunnitellut.

Tänään sain kuitenkin homman hyvälle alulle, kunnes alalanka loppui koneestani ja siihen loppui myös inspiraationi. Sellainen käsityöihminen minä olen! Kankaat ovat edelleen pinossa odottamassa.

Eilen saapui kauan odotettu leikkimökki. Osa kankaista on tarkoitettu sinne verhoiksi ja tyynyiksi ja pyyhkeiksi ja liinoiksi. Tänään ostin mökkiin jo pöydän ja tuolitkin ja arvatkaa mistä? Lidlistä! Eli sisustus on valmis, mökki on vielä lautakasana pihassamme ja odottaa innokkaita rakentajia. Kuten kalusteetkin kasaamistaan. Ja kankaat ompelijaa...

Voi olla, että sekä mökin rakentamiseen että tekstiilien ompeluun tarvitaan ammattilaisia, jotta ne saadaan valmiiksi jonakin päivänä, jonakin kesänä. Niin, olen minä sen leikkimökin kukatkin jo suunnitellut...

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Heippa Noora!
Eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty :)
Kauniita kesäisiä kankaita olet valinnut.
Lämpöistä viikonloppua!

Vekarus kirjoitti...

Älä välitä meillä on huvilan sisustus valmiina ja huvila hirsikasana, no ei ihan sentään :-)

Minun piti meidän leikkimökkiin tehdä patja jo viime vuonna. Kangaskin on odottamassa, mutta...

Noora kirjoitti...

Kesäkukka: Onko kaukosäädin-asia kunnossa? Joko soitto soi ja laulu raikaa? Toivon teille sulosäveliä tähän aurinkoiseen viikonloppuun!

Vekarus: Niin, mutta kaikki keskeneräinen rasittaa niin kovasti. Mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa on, ei mikään. Nautiskellaan nyt vaan aurinkoisesta viikonlopusta! Työniloa teille projektiinne!

Mira kirjoitti...

Heissulivei!
Hain juuri valmiit verhot ompelijalta, ja kas kas, Elsan huoneen verhoissa ja sängyn päädyn pehmusteessa samaista raitakangasta kun kuvassasi :-) Sama maku ;-)
Ja lisää verhoja tuli teetettyä...

Anne kirjoitti...

Kiitos viimeisestä Noora =) Uskon että tekemättömät työt eivät anna rauhaa, ottaen huomioon että olette muuttanee muutama viikko sitten ja taulutkin jo paikoillaan joten tällä emännällä ei pahvilaatitkot pitkin nurkissa oleskele =)

Noora kirjoitti...

Heippa Mira: Hauskaa, että olet jättänyt viestin. Raitakangas on tosi kiva munkin mielestä. Elsalla on varmasti ihana huone! Koskas saadaan teistä vieraita, kovasti odottelen!

Anne: Kiitos itsellesi, oli ihanaa löytää tuollainen sukulaissielu! Ollaan yhteyksissä ja suunnitellaan lisää. Muutin muuten sitä oven paikkaa ja se on hyvä siellä nurkassa, kiitos vinkistä!

Kesäkukka kirjoitti...

Moikka!
Kauko saapui tänään ja nyt pelitti :)

Noora kirjoitti...

Kesäkukka: Kiitos tiedosta, nyt vaan kuuntelemaan! Kaikkea hyvää sinnepäin! - Noora