perjantai 8. toukokuuta 2009

"Isi on tullut kotiin!"
sanottiin aikoinaan kuuluisuuttakin saaneessa nuorten näytelmässä. Se pitää nyt paikkaansa meillä. Lapset ovat innoissaan ja äiti on helpottunut tämän persoonan saapumisesta.

Luvassa on rentoutumista ja viikonlopun aloittelemista ruotsalaistunnelmissa; Pollyjä, Lantliviä sekä Kopparbergiä. Tunnelmaan sopisi mainiosti myös sinikeltainen pelipaitani, johon taidan pukeutua mestaruusjuhlia odottamaan...

Sain tulijaisia Tampereelta. Kranssi tuoksuu ihanasti ja pääsi koristamaan vanhaa oveani. Sadun blogista sain vinkin ihkuista KappAhlin tossukoista. Koska nykyisessä kotikaupungissamme ei moista kauppaa ole, piti mies lähettää tossujen perään. Täytyy tunnustaa, ettei se mies myöskään Kukkaikkunaan ilman vinkkiä osannut, ihan itse kranssin tilasin etukäteen. Neuvon suunnata erääseen " rannalla olevaan putiikkiin" sunnuntaita varten hän sai myös. Jotain ihanaa on varmasti luvassa, luotan Miiraan!

Aurinkoista viikonloppua, onnellista Äitienpäivää kaikille ja lämpimiä ajatuksia kaikille lauantain sankareille. Juuri te niitä toivotuksia tarvitsette!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kyllähän ne miehet osaat, kun vähän avittaa. Täytyy myöntää, että ostin oman lahjani ihan itse. Saa nähdä tuleeko jotain muutakin.

Mukavaa viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Apua ne tarvitsevat monessa asiassa, eihän ne ilman meitä naisia pärjää. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!