keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Vappuvaatteet
Heips pitkästä aikaa! Muutto sai aikaan pienen tauon, mutta täällä ollaan vielä elossa. Terveisiä siis Mikkelistä!

Myö ollaan kotiuduttu hyvin ja kotikin on saatu aika hyvin valmiiksi - tuntuu kodilta! Kyllä lisätila tuli tarpeeseen, etenkin kodinhoitohuone on hyvä olla olemassa. Olemme jopa ehtineet tutustua naapureihin ja kujallamme järjestettäviin vappujuhliin saimme kutsun.

Lapsilla on naapurustossa paljon samanikäistä seuraa. Nyt tutustutaan uusiin kavereihin ja samalla huudetaan yöllä rakkaan Iidan perään, sukulaissielujen erottaminen tuntuu äidistä riipaisevalta. Tässä tilanteessa lupaus kesäisistä vieraista kuitenkin lohduttaa Siiriä. Mopoilu on tällä kujalla myös suosiossa, mistä Onni on innoissaan. Kengät kuluvat täälläkin!

Mutta katsokaa hyvät ihmiset mitä ostin itselleni läksiäislahjaksi! Putiikki Rannalla toteutti jälleen unelmani! Odd Mollyn virkattu takki on miellyttävää puuvillaa ja selässä olevat kirjailut ovat suloiset, tampista puhumattakaan. Tällä takilla on varmasti käyttöä Suomen suvessa ja syksyllä se sopii mainiosti Ugg-saappaisiini. Siis todella hyvä hankinta!

Ja entäs sitten tuo suloisista suloisin mekko! Kuin unelma. Mekko on täynnä ihania yksityiskohtia: nappeja, nauhoja ja pitsejä. Tällä mekolla käyskentelen uudessa, upeassa puutarhassani istutuksiani ihailemassa tai juhlin kesähäitä. Käy siis moneen tilaisuuteen. Ihana sekin!

Myös miehelleni ostin muutamia pikee-paitoja, sillä Putiikissa Rannalla on myös hyvä valikoima miesten vaatteita tarjolla. Onneksi Miira on avannut myös verkkokauppan, joten meidän pitkämatkalaisten asiakkaiden on jatkossakin mahdollisuus asioida Putiikissa. Kiitos Miira ihanista vaatteista ja ihanasta ystävyydestäsi!

Minulla on nyt vappuvaatteet oli ilma sitten kesäisen lämmin tai hieman viileämpi! Hauskaa Wappua!

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Voi tuota mekkoa...en ole yhtään kateellinen=)(empä)
Uusi kotinne ja paikka missä se on kuulostaa mukavalta, kyllä teillä varmasti tulee olemaan ihanaa siellä!

-A- kirjoitti...

Ihana mekko! Paljastaisitko oliko kallis ja oliko niitä muitakin värejä?

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Piia: On syytäkin olla kadepöksy sen verran hienoja vaatteita minulla on! Ajattelin, että virkattuun takkiin pitäisi saada virkattu laukku. Onnistuisko?

-A-: Joo, sanotaanko, että hieman hintava mekko oli, mutta kuten sanoin, se käy moneen eri tilaisuuteen. Sillä on varmasti käyttöä, joten maksaa varmasti hintansa takaisin. Muista väreistä en osaa sanoa, ota vaikka yhteyttä Miiraan ( www.putiikkirannalla,fi) Mielestäni mekko on tosi kauniin värinen, sekoitus vaaleanpunaista, lilaa, ruskeaa ja roosaa.

Piia kirjoitti...

Tottakai virkattu laukku onnistuu!!!

-A- kirjoitti...

Kiitos Noora vinkistä! Minä tilasin saman mekon tuolta putiikista ja sattui olemaan viimeinen kappale! Se vaan tuntui olevan juuri täydellinen tuleviin juhliimme! Hauskaa vappua!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Piia: Kiva juttu! Palataan siis asiaan!

-A-: Olen varma, että tykkäät mekosta! Se on täydellinen! Hauskaa vappua myös sinulle!

Kesäkukka kirjoitti...

Hei Noora!
Ihana tuo mekko, minäkin sovittelin sitä Virpin liikkeessä viime lauantaina. Mutta en vielä hankkinut.

Mekko sopii sinulle täydellisesti :)

ps. minulla on blogissani sinulle jotain, käy kurkkaamassa :)