torstai 3. maaliskuuta 2011

Sisustuksellinen ongelma


Meillä on kotona eteisestä sisääntultaessa ongelmallinen seinänpätkä. Se on keskeisimmällä paikalla koko alakertaa, sillä siitä aukeaa keittiö ja ruokailutila, kuten myös olohuone. Näkyvyys on siis kaikkialle.

Koska paikka on niin keskeinen, haluaisin siihen jotain kaunista. Haastavaksi tuon tekee kaikenlaiset härpäkkeet, jotka joku insinööri on laittanut juuri tuolle paikalle. Löytyy jos jonkinlaista katkaisiaa, mittaritaulua sekä pölyimurimen aukkoa. Juuri sillä paraatipaikalla.

Olen yrittänyt piilottaa tekniikkaa lipaston ja peilin taakse, vaihtanut paikalle kevyempää pöytää tai pienempää peiliä, kokeillut tuoliaselmaa, mutta mikään ei ole tuntunut hyvälle.


Koska poistaakkaan en noita vempaimia voi, päätin olla niistä välittämättä. Tällä kertaa seinälle kiinnitettiin Huldan Huoneeseen myyntiin tullut hylly, joka on kaunis mielestäni.

Seuraava ongelma muodostuikin siitä, että mitä tuohon hyllyyn laitetaan. Sekun on keskellä eteistä, keittiötä tai olohuonetta. Voiko keittiötavaroita olla siis eteisessä?


Valitsin siis neutraalin linjan tavaroiden suhteen. Viikonlopun antiikkimessuilta löytyneellä rikkalapiolla voin yhtähyvin ottaa muruset talteen pöydältä kuin hiekat eteisestäkin.


Kuitenkin tuo suht pieni hyllykkö luo tuohon tärkeään paikkaan avaruutta entiseen lipastoon nähden ja siitä pidän. Ongelma siis ratkaistu- ainakin vähäksi aikaa.

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Sopii hyvin tuohon! Mulla on täällä uudessa kodissa useampi sisustuksellinen ongelma, tavarat hakevat vielä paikkaansa eikä seiniä raski reijittää. Hankalaa siinä mielessä että tahtoisin kuvia ja tauluja jo seinille ;) On tämä naisena olo vaan välillä hankalaa! Miehillä olis varmaan jo muuttopäivän iltana taulutkin laitettuna seinille ;)

Senni kirjoitti...

Kivalle näyttää!!! Iloa myös sinun päiviisi :)

Noora kirjoitti...

-pm-: Kyllä niitä ongelmakohtia löytyy meiltä muitakin. Varsin usein muuttaneena, voin kertoa, että meillä on aina taulut kiinnitetty jo muuttoiltana :)Siitä se lähtee...

Senni: Hyvä, jos näyttää kivalle sinusta. Sitä tarvitsee aina sellaisia makutuomareita. Iloa myös sinne!

Kirsikka... kirjoitti...

kivannäköinen hylly, ja sopii mainiosti paikalleen!

Liisa kirjoitti...

Kiva kun piipahdit vaniljaisessa! Mun oli tarkoitus jo eilen jäädä lukijaksesi mutta en sitten ollutkaan..nyt ihmettelin missä huldan huone bligilistaltani..no nyt se on siellä :)
Hyvää viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Kiva Liisa, että liityit joukkoon! Viikonlopputerkuin, Noora

Noora kirjoitti...

Kirsikka: Mielestäni hylly on myös kiva ja ainahan tuolla paikka löytyy, jos ei tuossa kauaa ole.