perjantai 18. maaliskuuta 2011

Oon iso tyttö

Hei huomaattekos, meidän Typy sai korvikset.
Isosisko jänisti, mutta Tyyne ei.
Nyt on pikkusiskolla yliote ärsyttämisessä. Siirikin niin kovasti haluaisi, mutta rohkeus ei riitä. Nyt sitten kadehditaan toista aivan avoimesti.

Rinsessojen äideillä on monenlaiset murheet selvitettävinä...

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä iloa viikonloppuunne!

Iloa ja valoa, Noora

10 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

No vau, jopas on rohkea tyttö! Kyllä on varmaan olevinaan ja siskoa saattaa jollain tapaa harmittaa. Mukavaa viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Voit vaan kuvitella, että meillä ei juuri muusta tällä hetkellä puhuta kuin korvakoruista... Mukavaa viikonloppua myös teille!

Marja kirjoitti...

Hih, samanlaisia iloisia ilmeitä kuin meidän tytöillä hetki sitten korvikset saatuaan :))

Osaan kuvitella tuon tilanteen... ;)

Aurinkoista viikonloppua!

Piia kirjoitti...

Mitenkäs tuosta on tullut jo noin iso? Ja Apua miten onnelliselta Tyyne näyttää!! Sano Siirille, ettei kaikilla hienoilla naisilla ole korviksia ja ne kerkiää ottaa myöhemminkin!

Linda kirjoitti...

No voihan nenä! Just eilen mentiin meidän eskarilaisen kanssa jo neljättä kertaa ottamaan korviksia ja joka kerta menee melkein itkuksi kun tullaan liikkeeseen sisälle... Kylläpä teillä oli rohkea neiti! :) Ja näyttää kovinkin onnelliselta kuvissa ;)
Ehkä meilläkin joku päivä rohkeus voittaa pelon ja saadaan ne napit laitettua!

Mukavaa viikonloppua sinne :)

Noora kirjoitti...

Marja: Hymy on niissä korut saaneissa korvissa saakka! Mukavaa viikonloppua sinne!

Piia: Iso tyttöhän meidän Typy jo on! Arvaas miten kävi? Me ollaan huomenna menossa Siirin kanssa laittaa reikiä. Kyllä se niin on, että ollakseen hieno, on oltava ne reijät...

Linda: Kuten yllä kerroin, on suunnitelmissa huomenna hankkia ne myös toiselle, mutt katsotaan nyt kuinka käy. Pidetään peukkuja, etä rohkeus riittää, sillä muuten käy liian rankaksi. Mukavaa viikonloppua myöskin teille!

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Olipas iloisen näköinen neiti:)
Meillä vähän sama juttu. Isosisko (kohta 6) ei uskalla ottaa korviksia ja pikkusisko 2 v kysyy melkein päivittäin, että koska mennään.
Aurinkoista viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Mia, teillä on tosiaan aivan sama tilanne. Meidän piti käyttää tuo 2-vuotiaan rohkeus hyväksi, tosin taitaa meidän tyttöjen luonnekin olla erimaata.
Kivaa iltaa sinnepäin!

Elina kirjoitti...

Wautsi miten reipas tyttö:-) Näyttää kyllä hyvin onnelliselle, eiköhän isompi sisko kohta uskaltaudu myös korvikset ottamaan!

Noora kirjoitti...

Elina, ihan vaan tiedoksi, että juuri tultiin kartsalta Siirin kanssa helmet korvissa. Tyttö oli niin onnellinen uskaltamisestaan!!! :)