maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kivan päivän iltanaTässä vielä kuvia viimeviikkoisen Tampereen-matkan tuomisista. Virpin kaupasta olin ajatellut jo etukäteen tuollaisen vanhan vesisäkin kotiuttaa, ja onneksi yksi sellainen olikin vielä minua odottamassa. Hurmaava ajatus on se, että joskus muinoin se on roikkunut tuon pariisilaisen kadunkulmassa tulipalon varalta päätyen mukavien sattumien kautta meille
- koristeeksi.

Tänään meillä vietettiin äiti-lapsi-kerhoa. Kahviteltiin ja herkuteltiin pannarilla. Tylsä maanantaipäivä muuttui mukavaksi, kun saatiin vieraita päivänratoksi. Seurastanne kiittäen!

Illaksi pääsin vielä tanssahtelemaan. Pakko mainita, että liikunnan saralla olenkin kunnostautunut, sillä tämä oli kolmas jumppatunti viikon aikana ja se on paljon minulle. Uskaltauduin kokeilemaan mm. Bodyjam-tuntia, josta tuli suosikkini. Siellä päänsisään kasaantuneita höyryjä saikin päästellä ihan kunnolla ulos. Menkääpäs kokeilemaan!

Nyt on vahdinvaihto iltapuuron syöttämisessä. Pitää päästää toinen jääkiekkoon. Hei, ja olettehan huomanneet Mikkelin suuren nousun niin jääkiekon kuin jääpallonkin osalta, kuten myös Idolsin. Olemme täällä hurmiossa... minä ainakin! :)

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Kyllä meidänkin maanantai päivä sai piristystä kummakseen, kun pääsimme kyläilemään:-) Kiitos teille kivasta päivästä taas sai viikkoon kummasti energiaa.

Saila kirjoitti...

Kivalta kuulostaa teidän päivä! Ja BodyJam on jotain ihan parhautta, tykkään tosi paljon. Harmi kun meiän pikkukunnassa ei ole kuin zumbaa, mutta onnellinen olen siitäkin vähästä! :D

Noora kirjoitti...

Villa Elina: Juu, kivaa oli ja lapsetkin tykkäsivät.

Saila: Pääasia on, etää pääsee tanssahtelemaan oli laji mikä tahansa. Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

Sari kirjoitti...

Kivalta kuulosti teidän päivä ja täälläkin ollaan täpinöissä "oman kylän poikien" menestyksestä. ;)

Taisit kurvailla kuntoilemaan kun tulit vastaan kylätiellä. Minä keskityin niin kovasti kieli keskellä suuta tiellä pysymiseen, että tajusin jälkijunassa, että sinähän se olit. :)

Noora kirjoitti...

Tuo meidän kyläraittimme vaatii kielikeskellä suuta ajamista. Minäkin tajusin sinut vasta kun olit jo mennyt ohi. Heilutellaan siis nyt! :)

Tipu kirjoitti...

Moikka Noora!
Tuo säkki on kerta kaikkiaan hieno löytö - sellaisessahan voisi tosiaan itsekin säilyttää vaikka mitä: leluja,lankarullia, villasukkia, parvekkeelle kukkaruukun suojaksi...

Hei tervetuloa kurkkaamaan omaan blogiini! http://kettukarkki.blogspot.com/

Noora kirjoitti...

Heippa Maire!

Mukavaa, että piipahdit täällä! Olenkin monasti miettinyt, että mitähän sulle mahtaapi kuulua. Menenkin heti lukemaan niitä kuulumisia. Ja muuten, kettukarkit ovat ihan huippuja- edelleen!

Acca kirjoitti...

Toi säkki on niiiiiin ihana! :D Samalta paikkakunnalta ollaan, joten tervetuloa tutustumaan toisella puolen kaupunkia tapahtuvaan kotoiluun.. :D http://acankotoilua.blogspot.com/