tiistai 31. tammikuuta 2012

Aamujen pelastus


Tiedättehän ne aamut, kun hiukset yön jäljiltä sojottavat sinne tänne; toinen puoli liiskaantuneena pitkin poskea ja toinen takkuuntuneena pörröksi. Kaiken lisäksi on kiire töihin, lapset kiukkuilevat, auto on jäässä ja sukkahousuissa on reikä.

Arkiaamujen suosikkikampaukseni on ponnari johtuen sitten työolosuhteista tai sitten kiireestä. Arkiset kampaukset tulivat puheeksi edellisellä kynsihuoltokäynnilläni. Huoltajani suosituksista päätin ostaa tuon "Tupeeraus pullossa"-aineen tilannetta auttamaan.

Muutamien viikkojen perusteella voin tuotetta suositella kaikille, jotka haluavat runsautta hiuksiinsa. Käytän aihetta hiusjuureen, jolloin se antaa kampaukselle tukea sekä ilmavuutta. Sopii hyvin niin nutturoiden kuin ponnareidenkin "pohjaksi." Myös ponnarini häntä saa muhkeutta pullosta.

Meillä on jälleen sairastupa pystyssä. Pienen potilaan hoitamisessa ei tuuheutta hiuksissa tarvita, mutta tulipa mieleeni tämmöinen tässä illan hämärtyessä.

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Mulla on onni omistaa hiukset, jotka ei oo koskaan aamuisin miten sattuu. Ne on piikkisuorat, pitkät ja kaameen jäykät sekä paksut. En oo poppakonsteja tarvinnut. Mutta kiharaa ei tähän perukkiin myöskään varttia pidemmäksi saa..

Suvi Salonranta kirjoitti...

Nytpä olin "mainoksen" uhri, ja kun sattumoisin bongasin purkin kampaamossa, pitihän sitä kokeilla. Ja on muuten loistava tuote! Minunkin ohuesta ja hennosta hiirenhännästä tuli tuplaten tuuheampi ja kuohkeus kestää jopa hatun alla! Kiitokset vinkistä siis!

Noora kirjoitti...

Reissuja ja romantiikkaa: Kuulostaapa ihanalta, olen kade...

Suvi: Hauskaa, että kokeilit. Aika moni muukin on ollut uhri, sillä viestejä on tullut aikas monta!