maanantai 23. tammikuuta 2012

Eläimellistä menoa
"Äiti, miks sulla ei oo korkkareita?"
Äiti, Akselissa oli nainen, jolla oli kopisevat kengät."
"Äiti, hienot naiset pitää farkkuja ja korkkareita ja seisoo jalat ristissä."
"Äiti, tollakin naisella on korkkarit"

...

Tyyne 3v on sitä mieltä, että nyt loppui äidin hiihtely Uggeissa potkupukuun pukeutuneena. Tyylipisteet olivat täysin nollassa!

Koska kaikilla muillakin on korkkarit, pitäähän tälläkin äidillä olla. Omat jalat huutaa hoosiannaa muutamien tuntien seisomisen jälkeen, mutta lapset tykkää. Sehän on pääasia!
Ehkä niihin tottuu... Tykkään kyllä itsekin- vaihtelua ainakin!

Mitä sitä ei tekisi lastensa vuoksi!

Iloa ja valoa, Noora

11 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Hauskaa!

Pitäisiköhän minunkin hankkia edes yhdet korkkarit ;)

Anne kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa :)
Sulla todella muotitietoiset lapset !! Ja miksipä ei olisi :)

Noora kirjoitti...

Piia: Ei mullakaan niitä kovin monia ole. Aloitetaan nyt näistä.

Anne: Niin, painostus tuotti tulosta!

Terhi kirjoitti...

Ihanat! Mä en oo tuossa asiassa yhtään naisellinen. Nyt alkutalvesta tosin ostin kamelinväriset Tamariksen korkeakorkoiset saappaat, mutta muutoin miltei aina käytän matalakantaisia.

Mistä ja mitkä nuo korkkarit on?

Eleonoora kirjoitti...

Ihana Tyyne :) Pitääkin Tyynen innoittamana kaivaa kaappeja ja kokeilla josko taas sujahtais korkkarit jalkaan ( ja Jumboon pyörimään. Eihän noilla kaduilla pysty tuossa lumessa etenemään kuin kunnon lättäpohjilla!)

Kesäkukka kirjoitti...

Nuo on kyllä huisin upeen näköisetkin.
Tosin itse en myöskään osaa mitään korollisia käyttää, ehkä pitäisi harjoitella... :)

Noora kirjoitti...

Terhi: Kengät ostin paikallisesta Antilop-liikkeestä ja ovat Brako-merkkiset. Makutuomari on mukav valitsemassa! Tosin keskittyi enemmän lauleskeluun sovituspeilin edessä...

Eleonoora:Jumbo vaatii korkkarit ehdottomasti! Tyyne on aika tarkka näissä jutuissa. Itse se tyttö kävelee korkkareilla kokoajan tai sitten varpaillaan ikäänkuin ne korkokengät olisi jaloissa.

Noora kirjoitti...

Kesäkukka: Katsotaan miten käy aamulla kun ennen seiskaa tuolla pihalla autoani etsin lumikasojen alta: kummat vetäisen jalkaa kotoisat uggini vai ponin-nahkakorkkarit? Mulla on pieni veikkaus...

Bibelot kirjoitti...

Lasten takia mitä vain :) Mutta on ne komiat korkkarinilkkurit. Minä katselin juuri HenkkaMaukan kuvastosta nilkkkovin korkkareita, mutta vaikuttivat siltänilkkureita, ei kovin korkkareita, mutta naisellisia kuitennii. Kauniita talvipäiviä jalatristissä korkkarit jalassa :)

Noora kirjoitti...

Kiitos Bibelot, yritän käyttäytyä niin, ettei lapseni tuntisi häpeää. Kumpa voisin näyttää teille sen asennon miten minua on neuvottu seisomaan...

Marja kirjoitti...

Hei laitan viestiä tähän postaukseen kun en viitsi tuonne vanhempaan enää laitella.. onko sulla vielä sitä ihanaista Odd Mollyn mekkoa mitä taannoin ihastelin? Jos on niin laittaisitko mulle vaikka mailitse tarkempia tietoja mekosta..!? Kiitos :)