tiistai 17. tammikuuta 2012

Melkein kotipäivä


Meille tuli eilen vierailulle yrjö. Onneksi vierailu oli pikainen ja pieni potilaani on tänään jo hyvävointinen. Vietämme silti kotipäivää Onnin kanssa.
Itselläni tosin on vielä iltavuoro töissä odottamassa vahdinvaihdon suoritettuamme mieheni kanssa.

Päivää on vietetty pelaillen niin tietsikalla kuin xboxillakin. Kimblessä hävisin erän ja Tähtien sodassa kloonisotilas-ukkoni kaatuivat.

Edellä mainittujen juttujen lisäksi olemme katsoneet leffan, jota nyt suosittelen pienille ja isommillekin potilaille: Herra Popper ja pingviinit. Ihan huippu koko perheen elokuva, josta meidän kuusivuotiaat tykkäsivät tosi paljon. Komediaa, rakkautta ja jännitystä sekä onnellinen loppu; kaikkea tätä juuri sopivassa suhteessa. Hyvä näyttelijä ja mielestäni myös "suomiääni" on onnistunut ja sopiva.
Eikä tarvitse olla kipeä nauttiakseen elokuvasta, toimii ihan terveilläkin!

"Ihanan rauhallista", sanoi Onni tästä päivästä. Ja voin kertoa olevani samaa mieltä!

Mukavaa päivänjatkoa!

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Voi ei, oksutauti on kyllä ehkä kaikista hirvein! Mä pelkään, että se rantautuu tässä parin päivän sisällä meillekin, sillä tänään hakiessani lapsia kerhosta, syöksyi kerhokaverinsa ulos ovesta ja oksensi käytävälle.. Tsemppiä sinne rauhalliseen kotipäivään!

Sari kirjoitti...

Me käytiin eilen vuokraamossa ja oli miehen vuoro valita leffa. Nukahdin TAAS sohvalle, sen verran hyvä se oli. Miehen valinnat ei oikein aina kolahda. :D Mun ehdotus olis ollu just toi Pingviini-elokuva eli nyt voin vinoilla sille aiheesta.
Paranemisia!

Noora kirjoitti...

Terhi: Kyllä, oksutauti on kamalin sekä tarttuvin. Toivottavasti muut eivät sairastu. Ja toivotaan, ettette te saa tautia!

Sari: Minä nukun aina kaikki leffat, mutta olenpahan ainakin hengessä mukana. Voin suositella teille myös ykkös ja kakkososia elokuvista Kaamea Kankkunen. Niissä pysyin hereillä koko leffan läpi. Saa nauraa!

Villa Brickyard kirjoitti...

Hei, sitä on liikkeellä, meillä vaan toisesta päästä;)

Noora kirjoitti...

Voi ei! Yrittäkää toipua.Katselkaa vaikka hyvä elokuva...:)

Villa Elina kirjoitti...

Paranemista pienelle miehelle! Meilläkin Daniel tykkäsi kovasti Herra Popperista ja Pngviineistä, kuten myös äitikin. Itse olisin mielummin katsonut elokuvan englanninkielisenä, suomalainen dubbaus oli vähän tökerö.

Noora kirjoitti...

Kiitos, meillä ollaan jo ihan kunnossa, harkoissakin jo tänään oltu! Minusta kun suomiääni oli nimenomaan onnistunut tässä elokuvassa, sopi hyvin suuhun. Yleensä ne eivät ihan toimi. Tässä kiinnitin siihen oikein erityisesti huomiota. Terkkuja!