torstai 2. helmikuuta 2012

Toinen toista


Hyvää Kaksosten päivää kaikille tuplille ja heidän vanhemmilleen, onnea myös kaikille tuleville kaksosten vanhemmille. Tänään on meidän päivämme!

On ollut upeaa olla tälläisella matkalla noin seitsemän vuoden ajan. Lueskelin juuri päiväkirjaani odotusajastani. Se alkaa otsikolla: Onni-vauva 15.1.2005 h. 5+1.

Sitten siitä tuli Onnin ja Toivon tarina, joka lopulta muuttui Onnin ja Toivottaren yhteiseksi kertomukseksi. Uskomaton tuplaonni!

Meillä Onni ja Siiri ovat saaneet kasvaa sisaruksina enemmän kuin kaksosina. On omat kaverit ja leikit sekä harrastukset, mutta tiukan paikan tullen se tuki ja turva on kuitenkin lähellä. Itse haluan nähdä asiassa vain positiivisia puolia näin kouluunlähdönkin kynnyksellä.

Tänään meillä siis juhlitaan. Onni ja Siiri veivät tarjottavia eskariin ja illalla sitten kahvitellaan isovanhempien kanssa. Kaksosten päivä on siis hyvä syy saada lahjoja: yksi Star Wars-ukko lisää kokoelmiin.

Raskausajan viimeinen merkintä on kirjoitettu muutamaa päivää ennen leikkausta:
"On outoa, että raskausaikani alkaa olla pian lopuillaan. Vaikka aika on ollut ihanaa, on se ollut täynnä huolta vauvojen hyvinvoinnista. Helpottaakohan se vauvojen synnyttyä? Tuskin..."

Onnea, iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onpa hauskaa, että sulla on tuollainen päiväkirja, jonka avulla pääset takasin odotusajan tunnelmiin.. Ihana tuo viimeinen merkintä. Eihän se huoli varmaan ikinä hellitä. :)

Kivaa kaksosten päivää ja onnea!

Noora kirjoitti...

Kiitos Sari! Samat ne huolet taitaa olla niin yksösillä kuin kaksosillakin...
Laitoinkin juuri viestiä tapettimestarille, huomasitko? En saa enää ajatusta pois, vaan hommiin on ryhdyttävä!

Sari kirjoitti...

Oi en huomannut! Nyt katsomaan1 :)