perjantai 6. tammikuuta 2012

Loppiaista


Joulu tuntuu olevan vain kaukainen muisto, kotikin on ollut joulupuhdas jo kauan aikaa.
Katseet on suunnattu jo kevääseen ja kaupasta etsinkin jo esikkoja ilostuttamaan. Valonmäärän lisääntymisenkin voi jo havaita, johtuu se sitten lumesta tai pidentyneistä päivistä.

Loppiaista vietetään tiukasti jäähallilla. Osallistumme melkein koko perheenvoimin luistelukisojen järjestelyyn. Siiri toimii lapputyttönä, mieheni videoi ja minä keitän kahvia. Onni odottaa seikkailuja hallin käytävillä kavarinsa kanssa ja loput perheestämme saavat ne kannustajien osat.

Tulkaapa kaikki katsomaan pieniä ja hiukan jo isompiakin luistelijoita viikonlopun aikana. Tunnelma kisoissa on liikuttava; pukuloistoa ja suuria tunteita.

Kohta on vuoronvaihto, joten nyt valmistautumaan!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oikein mukavaa Loppiaista ja hauskoja luisteluhetkiä!

Noora kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka, hyvää loppiaista sinulle!

Sari kirjoitti...

Meidän loppiainen suhahti maalla remonttihommissa. (Ihan ku oisin joskus aiemminkin kirjottanu jotain samantyylistä.. Nykäsen Masan viisauksia lainatakseni tuli lausetta kirjoittaessa sellanen "Bon voyage" -tunne!) ;)
Mutta siis piti kertomani, että vasta äsken tyhjensin kuusen koristeista! Tuossa se vielä nököttää ja tuoksuu niin ihanasti, ettei millään raaskisi ulos heivata. No, tällanen miä oon joulun kanssa, tiiäthän siä.

Noora kirjoitti...

Arvasin että tuo joulusta luopuminen oli vaikeaa sinulle. Toivottavasti olet jo asian yli päässyt! Mutta Nykästä lainatakseni onneksi elämä on ihmisen parasta aikaa!