maanantai 30. tammikuuta 2012

Tänään...

Tänään vietettiin aurinkoista pakkaspäivää Mamman luona nimpparikahveista nautiskellen. Illalla kävin huollattamassa myös kynteni. Varsin mukava päivä siis.

Viikonlopun jälkeen olen siis kaikin puolin valmis aloittelemaan työviikkoa. Olettehan muuten lukeneet artikkelin Opettaja-lehdestä, jonka mukaan vanhempien työssäkäyminen vaikuttaa positiivisesti lapsiin heidän saadessaan oikenlaisia virikkeitä päiväkodissa ammattilaisten toimesta. Aiheeseen kannattaa tutustua!
Me työäidit voimme siis vapautua syyllisyydetunnosta ihan tieteen nimissä sekä uusimpien tutkimusten valossa!

Mukavaa viikkoa sinulle olit sitten töissä tai kotona!

Iloa ja valoa, Noora


2 kommenttia:

Bibelot kirjoitti...

Upeat lumimaisemat. Kuin Edefeltin maalaus.
Olen itse ollut 10 vuotta lasteni kanssa kotona ja suosittelen sitä kaikille ketkä sen kokee tärkeäksi, mutta yhtä suurella sydämellä voin, tosin vailla kokemusta, suositella äideille työssäkäyntiä lasten ollessa pieniä, jos se äidistä on paras ratkaisu. Tärkeintä on että jokainen tekee itselleen ja perheelleen parhaimmalla tavalla, ilman huonoa omatuntoa. Rakkaus ja turvallisuus on ne eväät jotka lapsista tekee kunnon ihmisiä, ei vanhempien työssäkäynti. On hyvä, että joku aina välillä puhuu aiheesta, jotta nuoret äidit voivat ilman huonommuuden tunnetta tehdä sopivimman ratkaisun.
Siispä kauniita talvihetkiä ilman huonoa omatuntoa :)

Noora kirjoitti...

Bibelot: Minun oli taas pakko sohaista ampiaispesää, kun yleensä parjattu päivähoito todetaan kerrankin tutkimuksissa hyväksi lapselle. Tässä tutkimuksessa kävi ilmi myös se, että lapsella on kyky kiintyä useaan aikuiseen, tämän vastatessa lapsen tarpeisiin oikea-aikaisesti... Hyvä artikkeli, suosittelen!
Aurinkoa viikkoosi!