torstai 29. huhtikuuta 2010

Våga-huiviSain postipojan tuomana mukavan paketin; Våga-huivit itselleni ja äidilleni. Tuo valkoinen väri tuntuu raikkaalta kasvoja vasten näin keväällä. Ja ajattelin huvia käyttää myös vappuna lakin kanssa.

Putiikki Rannalla oli jälleen taho, joka nuo huivit minulle toimitti. Katselin juuri heidän nettiputiikkinsa sivuja ja huomasin, että siellä oli uusia keväisiä tunikoita tarjolla. Tosi kivoja, pitää pistää mieleen. Onneksi pääsen taas pian Putiikissa poikkeamaan, sillä meidän on pian sinne suuntaan kurvattava turvakaukalo- ja sitteriostoksille ainakin.

Vappua viettämään meidän perhe suunnistaa Espooseen. Eno on luvannut ostaa lapsille ilmapallot ja Siiri järjestää kasvomaalausta. Lisäksi vietämme Aamos-vauvan kastejuhlia sunnuntaina. Luvassa siis ihania, keväisiä juhlia.

Juhlat aiheuttavat näin raskaanaolevalle ylimääräistä päänvaivaa vaatetuksen suhteen. Mutta arvatkaapas mitä, vanha Odd Mollyn mekko se vaan käy vaatetuksesta näissäkin juhlissa. Jälleen kerran mietin, että kylläpäs olen loistavia ostoksia tehnyt.

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Moikka-
Ihana huivi !! Tahtoo kanssa ;) Mukavaa vappua :)

Noora kirjoitti...

Heipä hei, tiedät mistä noita huiveja saa...! Hauskaa vappua myös teille kaikille!

Riitta kirjoitti...

Tosiaan kaunis huivi! Täytyypä kesällä yrittää sinne Tampereen suuntaan,putiikki kiinnostaa paljon muttei Tampereella ole meidän perheellä mitään siteitä jotenka täytyy ihan vaikka kesälomalla pistäytyä varta vaseti.
Iloista vappua keleistä huolimatta!
Orvokit pihalla ruukussa saavat kyllä kesän tuntumaan lähemmältä :)