tiistai 27. huhtikuuta 2010

PikaruokaaJaan kanssanne maailman nopeimman ja todella herkullisen pastaohjeen. Sain tätä herkkua ystäväperheen luona ja siitä saakka se on kuulunut suosikkeihini juuri tuon vaivattomuutensa takia.

Yksi Mustapekkajuusto (tai mikä sen nimi nykyisin onkaan...) sulatetaan kattilassa. Joukkoon purkillinen tai kaksi Abban tomaattikastikkeessa olevaa tonnikalaa. Lisäksi loraus maitoa ja minä lisään hieman sitruunamehua. Valmista on! Tarjoillaan kera tuorepastan, jonka kiehuminen kestää muutaman hassun minuutin. Päälle runsaasti parmesaania.

Maistuu muuten myös lapsille! Ja nopea valmistaminen on etu päikkypäivän jälkeen, kun nälkäisiä lapsia pyörii jaloissa ruokaa vailla. Toimii myös raskaanaolevien äkilliseen näläntunteeseen. Kokeilkaapas muutkin!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Voi kiitos uudesta ohjeesta! Takki on viime aikoina ollut harvinaisen tyhjä helppojen ja nopeiden ruokien suhteen. Ohjettasi kokeillaan varmasti jo tällä viikolla. :)

Taivaallisen kauniita olivat pionisi muuten! Kyllä mummat rulettavat!!

Siru kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, pitääkin kokeilla!

Olen tehnyt aikaisemmin mustapekka-kanaa samaan tyyliin, mutta tonnikalakin tosiaan varmasti sopii hyvin :)

Noora kirjoitti...

Olkaapa hyvät tytöt! Kokeilkaa ihmeessä ohjetta. Mukavaa viikonjatkoa!

Piia kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Ruokaohjeet ovat niin tervetulleita, siis tälläiset helpohkot, olen nimittäin niin kyllästynyt aina tekemään ja syömään noita samoja pöperöitä.

Noora kirjoitti...

Just niin Piia, vanhat pöperöt todellakin kyllästyttävät ja siksi minäkin otan mielelläni vastaan uusia ohjeita. Onneksi on nämä blogit!

marikan kirjoitti...

Hei, tota on pakko kokeilla, kuulostaa helpolta ja herkulta =)