tiistai 6. huhtikuuta 2010

Uusi kello
Odotettu kello saapui tänään postissa Siirille. Kellon tarkoitus on motivoida omassa sängyssä nukkumiseen nyt, kun on ihan oikea herätyskellokin yöpöydällä. Sieväkin se on!

Meillä on tällä hetkellä perheessämme menossa jälleen erilaiset-nukkumis-järjestelyt-vaihe. Tyynen omaan sänkyyn siirtäminen on päätynyt nyt siihen, että isä ja tytär nukkuvat lastenhuoneen lattialla vierekkäin. Siiri taas on tuumannut, että perheeseen on jälleen syntymässä eräs huomiosta kilpailija, ja on päättänyt valloittaa äidin kainalon tiukasti. Onni on ainut joka aamulla herää sieltä missä illalla silmänsä ummisti; nukkua posottaa autuaan tietämättömänä kaikista yöllisistä muuttoliikkeistä.

Tällä kokemuksella jo voin sanoa, että lasten kanssa eläminen on täynnä erilaisia vaiheita, jotka seuraavat toisiaan. Elättelen toiveita, että nyt perheessämme on tällainen nukkumisvaihe, jotain muuta seuraa tämän jälkeen. Ja kaikkein tärkeintä on loppuen lopuksi se, että kaikki nukkuvat. Tyyli on vapaa.

Kellon mukava tuli myös uusi Green Gaten ovimatto, mutta laitan siitä kuvia myöhemmin.

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Oi ihana herätyskello! Ollaan myös mietitty tytöille kelloa yöpöydälle... meillä lähinnä aamuheräämisiä ajatellen :) Heräisivätkö tytöt pirteinä oman kellon piristessä... hmm, heräänkö itse. En :D Mutta taidan silti haluta tytöille tuollaisen ihanuuden! Mistä noita saa?

Minusta tuntuu, että meillä on vasta viimeisen vuoden aikana alettu nukkua kunnolla... ja nykyäänkin hyvin nukkuminen rajoittuu terveenä oloon - pienikin flunssa niin tytöt kipuavat meidän sänkyyn... ja siinä ei sitten nuku kunnolla kukaan :)

Noora kirjoitti...

Hei Marja, kello onnistui ainakin saamaan tytön nukahtamaan omaan sänkyynsä, ainakin tänä iltana!

Tilasin kellon Ihana Livingin verkkokaupasta. Nyt sitten pitäisi kuulema saada jostain yksi Salama-kello...

Minä taas olen vallan ihastunut niihin teidän tyttöjen kirppistakkeihin. Haluan ehdottomasti sen rusken meille!!!

Piia kirjoitti...

Juuri näin siis, että pääasia on että kaikki nukkuvat!

Meillä ainakin V tulee joka yö meidän sänkyyn ja M tulee melkein joka yö meidän huoneeseen patjalle nukkumaan, patja vedetään meidän sängyn alta esille...ttä on jatkunut jo aika kauan, mutta mitä sitten.

Ira kirjoitti...

Ihana kello! Voisi olla tarpeen myös meidän eskarilaiselle. Joskus olen laittanut oman puhelimeni soimaan ja Venla on herännyt siihen. Se on jotenkin jännää ja miten reipas tyttö tuleekaan alakerrasta vaatteet puettuina jne. Helpottaaa kiire aamuja kummasti!

Noora kirjoitti...

Piia: Tuo patja-juttu voisi olla kokeilemisen arvoinen, kiitti vinkistä. Se isin valokuva repussa on meillä nyt käytössä...

Ira: Kaikki keinot ovat siis sallittuja, vai mitä :)