lauantai 17. huhtikuuta 2010

Tänään sain noutaa tilaukseni Wilhelmiinan kotoa. Pääsin ihastelemaan kaunista kotia ja mukaani sain kivoja juttuja; pari pehmustettua kylttiä ja Salama-tyynynpäällisen Onnille. Seuraava tilauskin uudesta kesäisestä tilkkutäkistä tuli tehtyä samalla.

Viikonloppua aloittelimme eilen mieheni kanssa herkuttelemalla harvinaislaatuiseen tapaan. Olimme saaneet joululahjaksi lahjakortin ravintolaan ja nyt se tuli käytettyä. Kaksoset olivat yökylässä, joten nautimme myös rauhallisesta tunnelmasta kotona. Myös Tyyne nautti saamastaan jakamattomasta huomiosta.

Tänään sitten kiertelimme Onnin kanssa kaupungilla kevät-takki ja lenkkari ostoksilla ihan kahdestaan. Löysin hänelle Benettonin ruututakin, joka menee hyvin myös syksyllä. Siirin kaupunkitakki ongelma ratkesi loistavasti, kun sain huudettua edullisesti ihanat takit Marjan huutokaupasta. Nekin kävin hakemassa postista tänään. Kiitos Marja, olen ostoksiini todella tyytyväinen, loistavassa kunnossa olevia vaatteita! Toivottavasti huutokauppa saa vielä jatkoa!

Nyt lähden pihahommiin, tai oikeastaan antaan käskyjä hommien suhteen... Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Onpa kauniita kylttejä!!! :))
Ite oon kans katellut noita tyynynpäälisiä Wilhelmiinalla pikkuvelejen huoneeseen... Niistäkun meilläkin tykätään ja olisivat ihan nättejäkin!! =)

Piia kirjoitti...

Laitatko linkin vielä tuonne Wilhelmiinalle kun en päässyt sinne. Hienon näköisiä juttuja, rupesi heti kiinostamaan!

Terhi kirjoitti...

Heippa, tulin vastavierailulle - kivalta näyttää ja tulen uudelleenkin :) Meillä onkin sitten raskaus about samalla mallilla, mulla tänään rv tasan 33. Meillä esikoinen Onni, joten nimikaimoja perheessä ;) Hyviä vointeja sinullekin!!

Noora kirjoitti...

Saara: Onni tykkäsi kovasti tyynystään ja onkin pitänyt sitä nyt ihan yötyynynään. Yleensä en tykkää mistään disney-tavaroista lapsilla, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen, kun on nättikin!

Piia: Katsos vaan, en huomannut, että linkki ei toiminutkaan. Se on niin vaikea homma tällaiselle atk-ihmiselle. Mene Kotiliesi-blogin kautta Wilhelmiinan sivuille!

Terhi: Kiitos Terhi!Kiva, kun kävit ja tervetuloa uudestaan! Mehän ollaan ihan samiksia!