perjantai 23. huhtikuuta 2010

Ihanaa viikonloppuaTänään on ollut hieman luksusta luonteessa. Meillä kävi siivooja, tai oikeastaan kaksi. Toinen heistä kyllä on aika tuttu, ja kutsutaan nimittäin myös Mummaksi. Joka tapauksessa koti oli täysin puunattu ja pesty, kun tulin kotiin.

Ihana tunne tulla kotiin ja nauttia siitä hetkestä, kun kaikki on paikallaan. Valitettavasti hetki oli hyvin lyhyt, sillä samanaikaisesti myös lapset tupsahtivat kotiin. Vaikka nyt kaikki nuket ja gormitit ovatkin pitkin lastenhuoneen lattiaa, ihana puhdas tuoksu säilyy.

Sillä aikaa, kun meillä huseerattiin, kävin minä kaupungin kauneimmassa kukkakaupassa. Palvelu oli loistavaa ja päiväkahveet tarjoiluineen herkulliset. Ihan tavallisesta puodista ei siis ollut kyse. Nyt meidän puhtaan kodin kruunaavat nuo ihanat pionit ja freesiat. Ulkona on valkoisia orvokkeja ja Mumma sai mukaansa upean hortensian.

Tällä viikolla olemme siivonneet keittiönkaapit, vaatehuoneen ja käyneet läpi lastenvaatteet. Tarkoitus olisi saada tavaraa vietyä myös kirppikselle. Mutta nyt huilataan muutama päivä ennen kuin jatketaan.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Hetkinen, hetkinen..? Mikäs kukkakauppa se tuommoinen on? Onkos multa mennyt jotain ohi?
Kukkakuvasi on kyllä niin ihana..

Anne kirjoitti...

Moikka :) Aivan soppelit pionit itsekeen ja kaikessa komeudessaan !! Voin melkein tuntea puhtauden tuoksun ja annas olla ensi viikkoon kun puhtoiset ikkunat loistavat ja tuovat kevätauringon sisälle ! Hyvää viikonloppua, t. kukkakaupan täti ;)

Hannukka kirjoitti...

Niin vähän arvelinkin ettei kannata kukkakaupan nimeä kysellä :)

Aivan ihanat kukat ja siivottu koti, voiko hienommin viikonloppu enää alkaa.

Wilhelmiina kirjoitti...

Ihanat kukat. Kodin puhdasta tuoksua ei voita mikään :)

Siru kirjoitti...

Voi miten kauniita kukkia.
Täältä meiltä päin en ole löytänyt yhtään kivaa ja tunnelmallista kukkakauppaa.. Prismasta vaan ruokaostosten yhteydessä aina tulppaanit ostelen.

Mukavaa viikkoa!

Noora kirjoitti...

Mielestäni kukkia pitää aina olla siivouksen päälle! Siivousurakan pitäisi jatkua tällä viikollakin, mutta inspiraatio on totaalisesti kadoksissa. Toivotaan, että joltain muulta sitä löytyy!