perjantai 9. huhtikuuta 2010

Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan






Kerrankin satuin olemaan siellä, missä pitikin olla. Sattumalta osuin nimittäin KappAhliin juuri, kun koko Vintage stories-mallisto oli laitettu esille. Oli kaikkia värejä ja kokoja hyvin saatavilla ja sain juuri ne vaatteet tyttö-triolle, mitä halusinkin. Lisää ei kuulema ole tulossa, joten nopea piti olla. Mielestäni malliston vaatteet ovat erityisen ihania juuri pikkutytöille, naisten vaatteet olivat hieman liian ruusuisia jopa minun makuuni.

Itselleni ostin kuitenkin ihkun esiliinan ja muffinivuokia. Kuinka suloista onkaan kuvitella leipovansa tuossa essussa. Ehkäpä suloiset lapsukaiseni myös mutustelevat niitä leipomuksia noissa ruusuisissa mekoissaan; punaposkisina, puhtain pikku kätösin... Ollaan kaikki tytöt, pienestä suurimpaan sitten samassa lookissa puutarhapartyissamme.

Ihana, ihana viikonloppu on taas edessä. Illaksi on varattuna Wallander-elokuva ja karkkia iso pussillinen. Sitä ennnen avaamme grillikauden Mummalla ja Vaarilla. Ja huomiseksi on ostettu liput Muumi-konserttiin, jonne suuntaamme koko perheen voimin.

Mukavaa viikonloppua myös teille muille!

Iloa ja valoa, Noora

12 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Nauttikaa! Kauniita vaatelöytäjä. Minäkin kävin muutaman mekon ostamassa, mutta naisten punainen pallomekko oli paljon kauniimpi kuvissa kuin livenä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania asuja. Voi kunpa minullakin olisi vielä tuollaisia tytöntylleröitä, jotka sopisivat noihin mekkoihin ja neulejakkuihin. Minun neitoni ovat jo teinejä ja voi kauhistus sitä heidän ikäisilleen tarkoitettuja vaatteita. Onneksi lapseni ovat tervejärkisiä etteivät ihan mitä tahansa vaatetta niskaansa pane. Fiksujen nuorten vaatteiden löytäminen on suuren työn takana silloin kun on laiha lompakko.
Taidan kuitenkin piipahtaa katsomaan jospa löytäisin jotain suloista. Nuorimmaiseni on romantikko, joten ehkä hänelle. Onnittelut sinulle hyvistä ostoista ja herkullista viikonvaihdetta!

Maajo kirjoitti...

Ihania vaatteita:) Hypistelin itsekin samoja kesäihanuuksia tänään, kun käytiin Lahdessa, mutta en sitten ostanut niitä meidän 1v- ja 3v-tytöille kuitenkaan. Ja nyt kaduttaa! Olisi nyt edes yksi mekko pitänyt...

Ira kirjoitti...

Täytyypäs huomenna suunnata tuohon kyseiseen putiikkiin, ihania mekkoja olet ostanut!

Teillähän on vaikka mitä kivaa tiedossa viikonloppuna -mukavia yhdessäolon hetkiä!

Noora kirjoitti...

Taisin hieman innostua liikaa, kun ne vaatteet olivat myymälässäkin niin kauniisti esillä. Tytöt kyllä tykkäsivät. Ja on ainakin vaatteita huomiseen esitykseen...! Miehet vaan ovat joskus niin kovin tylsiä ja latistavat tunnelman onnistuneista ostoksista...:)

Anastasia kirjoitti...

Ihania, ihania! :) Miesten kommenteista ei kannata välittää, kun noin söpöjä mekkoja ja muita on onnistunut löytämään. ;)

Sari kirjoitti...

Miä arvasin, että olit ostanu just nuo mekot tytöille! :D Ne on niin namusia että. Ja tuo essu. Se on jollain tapaa hupaisa, mutta kuitenkin ihan vakavasti otettava esiliina. Kyllä varmaan cupcakeista tulee tuollainen essu päällä paljon kuohkeampia ja kuorrutuksestakin makoisampi! :D Ihan huippuja tuotteita. Toivottavasti Vintage Stories pysyy jatkossakin valikoimassa.
Teiän viikonloppu kuulostaa muuten kadehdittavan lokoisalta..

-A- kirjoitti...

Nuo lasten mekot on kyllä suloisia, mutta sama juttu, tässä mallistossa ei kyllä tainnut olla minulle mitään. Liian ruusuista. Vaatteissa niitä ei saa olla liikaa. Vaikka tänään kyllä ostin itselleni ruusuhuivin ;) Edellisissä oli paaaljoon kivempia!

Manteli kirjoitti...

Voi, se mallisto on aivan ihana!
Harmittaa, kun meillä päin ei vielä Kappahlia oli... Tulossa on kuulemma, mutta kyllä ehdi tämän malliston aikana.
Ihania ostoksia ole tehnyt :)

Noora kirjoitti...

Kiitokset kannustavista sanoistanne; nyt olen jälleen sitä mieltä, että olen tehnyt loistavia ostoksia!:) Tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen on taas mukava aloitella uutta viikkoa. Mukavaa viikonalkua myös teille!

Geisha kirjoitti...

Itsekkin kävin Oulun reissulla Kappahlissa. Ja mukaani tarttui toi vihertävä kukkamekko ja siihen sopivat punaiset kengät, sekä itselle kesäkassi ja yksivärinen liilahko tunika. Minunkin mieheni kommentoi "pussi täynnä turhuuksia". No, itse ja tytär ainakin tykättiin! Mitäpä noista miesten kommenteista ; )

Noora kirjoitti...

Geisha: Ne punaiset kengät olivat suloiset!Ja kesäkassi tosi suloinen! Kummallisia nuo miehet, ei ne mitään ymmärrä...!