tiistai 2. maaliskuuta 2010

Terveiset Tampereelta osa 2
Tässä muutamia lupaamiani kuvia Putiikki Rannalla puodista; sen kevätuutuuksista ja tunnelmasta.Tuotteita monenlaiseen makuun ja tarkoitukseen. Reipasta ja raikasta sekä hienostunutta sekä hillittyä. Tuotteitahan löytyy myös miehille ja lapsille.

Olisipa vain ollut riittävästi aikaa tutustua valikoimaan. Ajattelinkin lähettää mieheni vielä hakemaan tuon vaalean sinisen paitiksen ihanine hihoineen. Se jäi mieltäni kaivelemaan. Hän kun on menossa taas Tampereelle viikonloppuna pitämään spinningtuntia paikalliseen liikuntakeskukseen vierailevana tähtenä.

Seuraavaksi siirrymmekin ostoksiin, joita tein toisesta pikkuisesta putiikista. Myös sen uusissa, suloisissa tiloissa pääsin vierailemaan viikonloppuna.

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

VOi miten houkuttelevalta tuo putiikki näyttää...ja noi siun ostokset :)
Jos matkaa järkkäilet tuonne suuntaan niin olen edelleen kiinnostunut! Alan pikkuhiljaa vasta talviunilta heräämään ja kevät ilmettä kotiini tuunailemaan...sen minkä tuo yläkerran remontointi antaa myöten.Mukavia vointeja

Noora kirjoitti...

Kiitos Riitta, eikös olekin ihana paikka. Kyllä meidän siellä pitäisi päästä käymään, joten ollaan yhteyksissä reissuasioissa!