sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Arvonta on suoritettu


Juhlallisen tunnelman vallitessa arvoimme lasten kanssa illansuussa voittajat Huldan Huoneen arpajaisiin osallistuneiden joukosta. Meitä kaikkia jännitti kovasti.

Onni sai kunnian nostaa ensimmäisen paperilapun... Ja sieltä paljastui onnellinen voittaja: PÄIVI!!!

Seuraavaksi oli Siirin vuoro. Hänen lappusessaan komeili ALLIDAALIAN nimi. Onnea, onnea myös sinulle!

Viimeinen vuoro osui Tyynen kohdalle ja tuon vuoron odottaminen tuntui olevan aika vaikea tehtävä. Tyyne nosti lasipurkista HELIKAROLIINAN lapun. Onnentoivotukset myös sinne!

Nyt pyytäisinkin kaikkia voittajia ystävällisesti ilmoittamaan minulle sähköpostiini vahvanoora@luukku.com osoitteensa, niin laitetaan paketteja tulemaan mahdollisimman pian.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Ihanaa, että teitä oli noin suuri joukko.
Huomenna esittelen teille sen puuterinroosan ihanuuden, josta jo ennätin puhua aikaisemmin. Arvaatteko minkä merkkinen se on...?

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Helikaroliina kirjoitti...

Voi kuinka ihana ylläri, ei ole arpaonni aiemmin suosinutkaan!Onnea muillekin voittajille ja kiitokset onnettarille! Laitoinkin jo sinulle postia :)

Tarleena kirjoitti...

Onnea voittajille! ja olen 100 % varma puuteriroosasi merkistä! Itselläni on kaapissa saman merkin hankintoja aika monta lähiajoilta, mutta en tiedä uskallanko niitä esitellä.... Itse olen aivan ihastunut niihin.

Minkä kokoinen tuo sinun Berry dress on? Mua kiinnostaa siinä se kokojen sopivuus, onko se isoa vai pientä mallia? Tässä on huomannut että oma om-koko on kaikkea väliltä 2-4.

Noora kirjoitti...

Helikaroliina; Kiitos, kiitos itsellesi! Laitan pian postia tulemaan.

Tarleena; Minä haluaisin mielelläni nähdä vaatekaappisi siällön! Mekon koko mulla on 2, tunikat kokoa 3 ja villatakit myös 3. Sanoisin, että mekko on aika suurta kokoa. Minä tykkään hirmuisesti myös OM-vaatteista, juuri niistä yksityiskohdista ja malleista ja väreistä ja... Hinta on vain pieni hidaste!!!

Tarleena kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Minä voin pikku hiljaa paljastella hankintojani, sitä mukaa kun isäntäkin pääsee niiden olemassaolosta selville ;-) Olen onnistunut hankkimaan jopa 3 Fields of Lace tunikaa, jotka ovat olleet loppuunmyytyjä, ja ne aivan uutena vielä. Harkitsen vakaasti tuota Berry dressiä valkoisena, ja siksi koon tietäminen merkkaa aika paljon. Sellainen pieni vinkki, että ne om vaatteet, joista olen blogannut, löytyvät melkein kaikki jo vaatekaapistani, lyhyitä aluspuseroita lukuunottamatta. Ja ystävättärelleni löysin myös sen Fonda dressin...

päivi kirjoitti...

voi miten ihanaa, lämmin kiitos:)
palkinto onkin minulle mieluinen!
lähetän osoitetta tulemaan!
terkuin päivi

Noora kirjoitti...

Kiitos Päivi! Postia siis tulossa...!