maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vaatteita lapsille
...tai oikeastaan Tyynelle. Mieheni kaivaessa tänä aamuna lipastosta Tyynelle vaatteita päiväkotiin, ei mitään löytynyt. Ei myöskään pyykkikorista, joka taas pursuaa puhtaita vaatteita kaappeihin laitettavaksi. Kaikki tytön vaatteet olivat viruneet, menettäneet värinsä pesussa tai sisälsivät ruokatahroja. Sain käskyn mennä ostamaan lapselle vaatteita, nimenomaan Tyynelle. "Tunikoita ja leggareita!" kuului käsky.

Ja minä toteutin itseäni antaumuksella kun kerran käskyn sain. Tyyne sai uusia vaatteita, mutta ostin toki tasapuolisuuden nimissä myös muille lapsille jotain pientä. Myös vauva sai osansa.

Vaikka olenkin kuullut, että vaaleanpunainen väri ei ole kaunis, vaaleanpunaisiin puettujen tyttöjeni seistessä vieressä, ostin juuri sitä väriä kaikissa sen ihanissa sävyissä. Lisänä pitsiä, kimalletta, ruusuja ja aplikointeja. Uskon, että teistä lukijoista löytyy muitakin, jotka tuohon väriin pikkutyttöjänne puette. Uskon, että ymmärrätte!

Täytyy vielä palata eiliseen virpomiseen. Eihän minun prinsessasieluinen tyttäreni miksikään noidaksi suostunut sitten pukeutumaan. Hän esiintyi kevätkeijuna. Onni oli uskollisesti kissa enonsa vanhoissa tamineissa ja Typy tanssahteli varpaillaan pupuna. Virpominen jatkuu vielä tänään, kun Mumma ja Vaari ovat kotiutuneet serkkupojan luonta. Aamos-vauva pääsi jo eilen kotiin alle vuorokauden ikäisenä. Ja kuulema imetys ja hoidot sujuvat hienosti huolimatta vähäisistä sairaalassaolopäivistä. Siinä olisi oppimista sinne ja tänne...

Iloa ja valoa, Noora

9 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Nauratti, meidän neiti pyörähti tuossa vieressä justiinsa, kun luin postaustasi...missäs muussakaan, kuin vaaleanpunaisissa!
Ihanaa viikkoa sinne:)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Pojan äitinä huokaisen syvään... Suloisia värejä :)

siiri kirjoitti...

Ihania vaatteita. Mulla on kolme tyttöä ja vaaleanpunainen on suosikki väri sekä äitistä että tytöistä....

Villamiimi kirjoitti...

Ihania vaatteita, meidänkin neidin (8v) melkein kaikki vaatteet on justiinsa niitä vaaleanpunaisia, olen jo odotellut, että koska lempiväri vaihtuu, mutta ei onneksi ainakaan vielä. Jotenkin se vaaleanpunainen on tarttunut myös äitiin...

Piia kirjoitti...

No arvaa, meidän M oli pääkallo hattu päässä ja V viikinkihattu päässä kun lähdimme virpomaan...no käytiin siis vaan tuttujen luona ja he ymmärsivät;)

Pukisin ainakin edes vähän vaaleanpunaiseen ja pitsiin tytärtäni jos ´vaan suostuisi!

Noora kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Arvasin, että on muitakin vaaleanpunaisen kannattajia!

Ja Piia; kyllä se teidän M on hauska tapaus!

Geisha kirjoitti...

No mutta mikäs on ihanampi väri kuin vaaleanpunainen!, ainakin näin kohta 3 v prinsessan äidin mielestä : ) Ihania vaatteita olet löytänyt.

Manna kirjoitti...

Voi kyllä vain, vaaleanpunaista erisävyissä löytyy meidänkin Tinttarellan vaatekaapista :)
Ja ehdottomasti pitää olla päiväkotiin joko mekko tai hame. Meillä ei kolitsihousut juurikaan kulu...
Ihania vaatteita olet kyllä löytänyt. Harmi, ettei meillä päin ole Benettonin liikettä ollenkaan... Tässä kohtaa tarttis lähteä merta edemmä kalaan :)

Noora kirjoitti...

Tännehän on tullut uusia kommentteja, ihan meinasivat jäädä huomaamatta minulta! Tässä kaupungissa on se hyväpuoli, että täältä Benetton löytyy. Niiden housumallit ovat ehdottomasti parhaat meidän tytöille ja väreissä löytyy juuri paljon sitä vaaleanpunaista!