maanantai 15. maaliskuuta 2010

Puuteriroosa...
Saanko esitellä teille kevät-takkini! Kun näin tuon ihanuuden Putiikin nettikaupassa, oli minun se aivan pakko saada omakseni. Olen vallan ihastunut tuohon väriin.

Koska minulla on tuo samainen takki myös harmaana, tiesin kuinka monikäyttöinen se on. Nyt ajattelinkin säästää tummenpaa takkia syksyyn ja käyttää tätä uutta hempukkaa näin kevätauringon jo mukavasti paistaessa. Olenkin ottanut takin jo käyttöön ja mukavasti sillä tarkenee. Edellistä käytin myös kesällä viileinä iltoina sekä harmaina päivinä, joita niitäkin muutama aina Suomen suveen mahtuu.

Olen siis suunnattoman tyytyväinen ostokseeni, kuten varmaan jo olette rivien välistä ja päältäkin voineet lukea! Tykkään, tykkään, tykkään...

Huldikseen saapui tänään myös kevät! Ihania Mailegin pupuja, kukkia, lintuja, herkullisia servettejä ja pääsiäistä. Ruukkuja ja parvekelaatikoita sekä valkoisia kannuja. Nyt ruohot itämään ja sipulikukat ruukkuihin!

Iloa ja valoa, Noora

17 kommenttia:

naana kirjoitti...

Minulla myös tuo sama takki kevääksi. ;) Tuo värikin on niin herkullinen. <3

Saara kirjoitti...

Aivan ihana takki!! :) Ja niin kivan värinen!! Mulla on aina vaan vaaleeta, harmata ja mustaa takkia, mutta tuo olis kyllä ihan mun väri!! Täytyis varmaan harkita kyseistä väriä myös omaan kevättakkiin... :))

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Tooodella kiva takki! Sen tumman version siun päällä nähneenä voin uskoa, että hintsulta näyttää tuokin. Ja tuo teksti selässä on piste iin päällä.

siiri kirjoitti...

Aivan ihana takki ja toi väri on mun lemppari. Ihailin tuota samaa takkia tänään ja se jäi kyllä mieleen... taidan hakea sen...Oletko muuten pessyt sitä sun harmaata takkia ja voiko sitä pestä koneessa?

Terv Siiri

Tarleena kirjoitti...

Ihana takki! Mulla oli samainen takki punaisena okeilussa, mutta se lähti postin mukana takaisin, oli aivan liian iso. Saako kysyä sun kokoa tässä? Mä kokeilin 4:sta, ja todennäköisesti 2 olisi sopiva, 4 oli niin iso.

Noora kirjoitti...

Naana ja Saara: Kyllä, väri on ihana!

Pieni Pitsinenäliina: Minä tykkään just noista pienistä, kivoista yksityiskohdista takissa, niinkuin muissakin OM:n vaatteissa.

Siiri: Hae pois, takaan ettet kadu ostostasi! Harmaata en ole pessyt, ja ohjeessa onkin kuiva pesu suosituksena.

Tarleena: Takkini on kokoa 3. Meinasin ensin tilata Miiralta kakkoskoon, mutta hän se vaan taas tiesi oikean. Takki kun on puuvillaa, niin se "venyy" käytössä, joten varmaankin pesu palauttaa sen jälleen oikeisiin uomiinsa.

Marjuska kirjoitti...

Hei. laitatko miulle linkin jolla pääsen katsomaan tuota ihnanaista takkia. Kun nyt töissä, enkä kerkiä kunnolla ettimään. Kiitos tuhannesti. Aurinkoisia päiviä

Anis kirjoitti...

Oi kun on kaunis kuin karamelli:)

Noora kirjoitti...

Marjuska: Osoite on www.putiikkirannalla.com. Sieltä pääset nettiputiikkiin, jossa on Odd Mollyn vaatteille oma osastonsa.

Anis: Kiitos, keväällä on kivaa kulkea karkkiväreissä!

-A- kirjoitti...

Samaa olen minäkin kuolannut! Onko tuo paksukin, siis niinkuin enemmän takki, kuin villatakki?

Noora kirjoitti...

-A-: Mielestäni se on enemmän takki, ehkä ulkokäyttöön sitä ajattelisin.

Piia kirjoitti...

Määkin haluan! Siis mustana tietenkin;)

Noora kirjoitti...

Piia: Joo, sulle tuota puuteriroosaa olisi hieman vaikea kuvitella, musta olisi varmasti parempi vaihtoehto...!

Maajo kirjoitti...

Aivan ihana kevättakki. Käpäilin tätä Aleksi 13:lla. Kaikille tää puuteriroosa ei varmaan sovi, mutta esim itselleni kyllä sopis :))
Farkkujen ja saappaiden kanssa olis varmaan ihan yliveto yhdistelmä. Ja joku kiva huivi sitten vielä:)

Villa Elina kirjoitti...

Aivan ihana takki. Värikin niin syötävä! Kerroit, että Huldan huoneeseen on saapunut Mailegin pupuja, eihän sinulla sattuisi löytymään Coco girl xl?

Noora kirjoitti...

Maajo: Takki sopii todellakin farkkujen kanssa tosi hyvin ja jotain kivaa huivia sen kanssa tykkään käyttää.

Villa Elina: Kiitos myös sinulle! Valitettavasti juuri sitä pupua ei valikoimissani ole!

Tarleena kirjoitti...

Heippa taas!

Ystävättäreni osti saman Grandman kuin sinulla, ja menin sitä sitten kokeilemaan. Olin aina luullut, että puuteriroosa ei ole värini, mutta tämä takki onn ihana. Taitaa tulla pakkohankinta punaisen Grandman kaveriksi. Ja koko 2 oli muuten yllättävän hyvä, omani on kokoa 3 ja niillä ei paljoa eroaa ollut.

Blogissani on nyt hieman mollyjani, tervetuloa kurkkimaan...