sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Terveiset Tampereelta osa 1


Viimeinkin pääsin Sinne, nimittäin Miiran Putiikkiin. Aivan mieletön paikka! Putiikki teki minuun suuren vaikutuksen, toista samanlaista ei ole. Tässä näette tuloksen muutaman minuutin vierailusta sinne.

Tein ihania löytöjä, joihin olen äärettömän tyytyväinen. Tuosta Odd Mollyn tunikasta tykkään kovasti. Asua täydentämään löytyi ihananaisia somisteita; suloinen kangaskassi, virkattu huivi, ranteenlämmittimet sekä mielettön hiuspanta.

Koska olimme liikkeellä koko perheen voimin ja lapset olivat juuri istuneet 300 kilometriä autossa, vierailu oli hyvin pikainen. Oli kuitenkin ihanaa tavata taas Miira ja nähdä miten unelmista voi tulla totta. Kiitos Miira!

Koska tuo Putiikki Rannalla teki minuun niin suuren vaikutuksen, ajattelin, että jos kiinnostusta jo aikaisemmin puhuttuun ostosmatkaan olisi, haluaisin teidät muutkin sinne viedä! Pitäisikö meidän alkaa suunnittelemaan reissua?

Otin kuvia Putiikin kevätuutuuksista ja tunnelmasta yleensä, mutta niistä kuulette ensi kerralla...

Iloa ja valoa, Noora

15 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi, mitä ostoksia! Ihania!

Saara kirjoitti...

Oi, aivan ihania löytöjä!! :)
Täytyypä koittaa joskus päästä kyseiseen liikkeeseen... :)

Ira kirjoitti...

Taivaallisia ostoksia!!! Pitkästä aikaa kommentoin, olen kyllä käynyt lukemassa postaukset. Onnittelut siis vauvastakin -muistan sen postauksen, missä luultiin, että olet raskaana, muttet ollut ja nyt sitten... Ihanaa!!! <3

Tarleena kirjoitti...

Kiva kuulla ja nähdä mitä löysit. Itse laitoin sinne joku aika sitten meiliä, ja kyselin joidenkon om uutuuksien perään, ja sain aika tylyn vastauksen, en tosin Miiralta itseltään. Vastaus oli, että kaikki odd Mollyn tuotteet, joita heillä on, löytyy nettikaupsta, ja se nyt kun ei näytä pitävän paikkaansa. Kysyin nimittäin aiemmin myös yhden om mekon perään ja silloin kerrottiin, että heillä on sitä erivärisenä. Nettisivuilla ei ollut mainintaa tästä laisinkaan.Odotan mielenkiinnolla lisäkuvia. Aina ei ole mahdollisuutta lähteä itse katsastamaan ja siksi kyselen mielelläni joitakin tiettyä etukäteen meilillä...

Siru kirjoitti...

Aivan ihana tunika! Kelpaisi mullekin...
Minäkin olen jo kauan haaveillut että pääsisin Putiikissa käymään, mutta yhteisreissu ei taida onnistua täältä Jyväskylästä..

Ihanaa sunnuntaita!

Noora kirjoitti...

Tarleena: Ikävä kuulla, että olet ollut tyytymätön. Putiikista kerrottiin, että mallistot myymälässä etenkin Odd Mollyn kohdalla vaihtelevat nopeasti ja siten tilanne elää jatkuvasti. Tarkoitus ei ole ollut olla suinkaan epäkohtelias. Koska Putiikki herättää yhä kasvavaa kiinnostusta, Miira palkkaa lisää henkilökuntaa. Siten voidaan ja halutaan jatkossakin palvella asiakkaita hyvin ja yksilöllisesti.

Juuri tämän yksilöllisen palvelun takia itse tykkään suosia pieniä liikkeitä ketjujen sijaan.

Tunikasta olisi varmasti tullut parempi kiuva, jos se olisi ollut kuvattuna muuten kuin henkarissa roikkumassa, mutta kun en itse ole oikein kuvauskunnossa... Mutta voin kertoa, että se sopii loistavasti myös mammavaatteeksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Tarleena kirjoitti...

No ei voi sanoa että ihan tyytymätön, yleensä putiikin palvelu on ollut erinomaista. Siksi kuvasi tulevat olemaan mielenkiinnolla katsootuja. Katson yleensä Putiikin blogista aina tosi tarkkaan kaikki kuvat läpi, että mitä ihanuuksia siellä näkyy...

Näkyikö siellä om uusia kevään malliston alushameita?

Marja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marja kirjoitti...

Ihania ostoksia! Eikös olekin mukavan tunnelmallinen paikka Putiikilla! Minä siellä aina silloin tällöin työpäivän päätteeksi kotimatkalla pyörähdän :) Tai viikonloppuna kahvilla kaikessa rauhassa. Jos saatte reissun järjestymään, niin minäkin voisin yrittää olla näissä maisemissa silloin :)

Kuulin tänä aamuna, että meillä on yhteisiä tuttujakin - kyllä maailma on pieni :)) Hanna kertoi aamulla käyneensä minun blogissanikin vierailulla :)

Noora kirjoitti...

Tarleena: Laitan lisäkuvia mahdollisimman pian! Alushameita en kyllä siellä huomannut olevan. Mutta kuten kerroin, minulla oli noita häiriötekijöitä matkassa mukana, joten en ihan niin tarkkaan pystynyt tuotteisiin perehtymään.

Marja: Maailma on pieni! Hauska juttu. Minulla olisi korutilaus, mutta laitan siitä s-postia sinulle.

Jos reissu onnistuu, olisi kiva tavata sinut!

Noora kirjoitti...

Ja Siru; piti sinulle vielä sanoa, että voimmehan toki ottaa sinut Jyväskylästä matkaan mukaan jos reissu onnistuu...

satu kirjoitti...

Oi, mitä ihanuuksia! Täytyypä poiketa minunkin :) Oli ihanaa nähdä piiiitkästä aikaa! Laitan nupin matkalle tänään :) Hyviä vointeja! -s

Noora kirjoitti...

Heippa Satu, ihanuuksia tuli hankittua myös sinun puodistasi! Oli kiva päästä myös siellä piipahtamaan. Muut nupit ovatkin jo paikallaan ja ihan oikean väriset, joten odotellaan sitten vielä sitä yhtä. Kiitos jo etukäteen!

Piupau kirjoitti...

Suloisia löytöjä olet tehnyt! Kerrassaan sulostuttavia. Onnea masuasukille ja koko perheelle. Tunikat ovat ihania vaatteita kun sopivat raskautetulle ja niitä voi käyttää vielä myöhemminkin.
Ihanaa kevättä!

Noora kirjoitti...

Kiitokset myös sinulle Piupau, onnentoivotuksia tässä tarvitaankin! Aurinkoista kevättä toivottelen myös sinne!