maanantai 8. kesäkuuta 2009





Tänään postipoika toi odottamani kirjan. Se on esitelty jo monissa blogeissa, mutta minunkin piti saada omani. Kirja on ihana. Siis Anna Örnbergin Ljust & Lantligt. Kauniita kuvia koko kirja täynnä. Selailin noita unelmia jo päiväkahvilla unelmatortun kera, mutta aikomukseni on syventyä siihen pian.

Kirjassa on ohjeita ompeluun, nikkarointiin ja pieneen väkertelyyn. Kirjan mukaan on hyvin yksinkertaista tehdä valaisin lasikulhosta...niin ja mies saa toteuttaa itseään, kun rakentaa minulle kirjan ohjeiden mukaan pöydän, jossa on suloinen piparkakkureunus. Maltan tuskin odottaa :)Siinä sivussa minä surautan ihanaisen tilkkutäkin ompelukoneellani, johon en saa pujoitettua lankoja niin, että jälki olisi siistiä. Jäljestä huolimatta leikkimökissä on muuten verhot ja lastenhuoneessa on sänkyjen päällä uusia tyynyjä. Ne kaikki näyttävät hienoilta kun katsoo kaukaa, mutta epäilen, että viimeistään pesussa ne saumat aukeavat.

Viisainta on siis tyytyä lueskelemaan kirjaa sekä unelmoimaan ja jätää töiden tekeminen muille. Unelmatorttuakin on vielä vähän jäljellä.

Kiitokset kaikille uusille lukijoille ja tuttavuuksille, jotka olette sivuillani vierailleet ja jättäneet kommentin tai kirjoittaneet minulle sähköpostia. Mukavaa, että Huldan Huone on saanut niin hyvän vastaanoton. Pupuneiti tervehtii portaillamme teitä kaikkia!

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Heipä- HIH, sama kirja myös minulla jota eilen päivän päätteeksi selailin, paljon ihania vinkkejä, itse katselen ja fiilistelen ihanien kuvien kautta, jospa jotakin sinne uuteen kotiin saisi aikaiseksi. Oikein mukavaa tiistaita !

titta kirjoitti...

Kyllä on käännelty noita sivuja täälläkin ;) Meillä vaan käskettiin mennä naapurin puusepän luo nikkarointiohjeiden kanssa.

Marge kirjoitti...

Heissan!

Löysin vasta blogiisi ja aivan ihanaa tunnelmaa täällä, tykkään kovasti!!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Piia kirjoitti...

Mistäs ostit tuon kirjan ja paljonko maksoi? Olen nimittäin haaveillut sen kirjan omistmisesta...

Noora kirjoitti...

Anne, mukavaa lähteä reissuun huomenna! Kirja sopii mielestäni mainiosti juuri siihen fiilistelyyn.

Titta: Sinun täytyy lainata mullekin sitä naapurin puuseppää...

Kiitos Marge, kiva kun olet löytänyt tänne. Tule toki toisenkin kerran pistäytymään. Mukavaa viikonjatkoa sinullekin!

Ja Piia, mielestäni kirja on kyllä aivan liian valkoinen ja romanttinen sinun makuusi, ihan lälly!. Mutta tilasin sen AdLibriksestä kuten kaikki muutkin kirjat aina ja maksoin huimat 16,10 e kotiin kannettuna. Minä lähden huomenna retkelle! Terkkuja!

Ira kirjoitti...

Tuo kirja täytyy kyllä hankkia!

Olitpas muuten ihania kesäkukkasia löytänyt pihallesi. Itse olen myös vaaleanpunaisella linjalla, mutta myös valkoisia on tullut laitettua. Nyt alkaan ruukut loppua, joten niitä täytyy taas lisää hankkia... :)

Noora kirjoitti...

Hei Ira, mårbackoja vaan en vielä ole täältä löytänyt, joten kun ne on hankittu, ei meille tule enää yhtään kukan kukkaa! Paitsi tänään ostin pionin...valkoisen. Kävin katsomassa uutta blogiasi, kivalta näyttää!