sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

IhanuuksiaSain perjantaina ihanan lähetyksen Tampereelta. Sisustusliike Harmonian Kirsi lähetti nämä minulle. Tyynen 1-vuotis synttärijuhlia vietetään pian, joten juhlia silmälläpitäen tilasin nuo ihanuudet. Kauniita ovat, kiitos Kirsi! Mukavaa, että te entiset naapuritkin olette Kirsin ihanaan kauppaan löytäneet. Ja kaikki uudetkin ihmiset, menkää ihmeessä Vuorentaustantielle tutustumaan puotiin. Kovin mielelläni minäkin luonasi tulisin poikkeamaan ja jutustelemaan kauppamatkalla. Mutta ehkä nähdään pian! Tervetuloa!

Nuo kirjaimet suunnittelin eteisen ja keittiön väliseen puiseen kattopalkkiin kiinnitettäväksi. Jos tarkkaan katsotte, äiti ei ollut riittävän nopea kirjainten kiinnittämisessä. Ne saivat nimittäin kovin "kotoisat" koristukset mustekynästä kaksosten toimesta. Ehkä nuo koukerot lisäävät vielä kirjainten tehoa, kotoisuutta. Näin on pakko ajatella, ei nimittäin lähde koukerot pois, ei edes Mummilla.

Meillä on ollut mukava viikonloppu. Saimme ystävät kylään Tampereelta. On pelattu golfia loistavassa säässä jokakesäiseen tapaan, kun veljeni järjestämä St Michel Invitation-kilpailu taas järjestettiin. Lapset ihmettelivät pupuja Anjan Puistossa ja Naisvuoren näkötornista ihailtiin maisemia. Munkit jäivät vielä testaamatta. Maistetaan myöhemmin, saako Pyynikki kilpailijan...

Lisäksi viikonloppuun on mahtunut ihania uutisia maailmalta. M:lle ja P:lle lähetämme kovasti onnenhalauksia! Ja iloisiauutisia kantautui myös Sveitsistä. Täytyy myöntää etten ole yhtään pahoillani siitä, että meillä ei ole enää mahdollisuutta vierailla luonanne. Ihanaa saada teidät takaisin!

Taas on alkukesä sujahtanut ja valmistaudutaan juhannusjuhliin sekä kovasti odotettuihin nimpparijuhliin. Viimein koittaa se aamu, kun Pikku Kakkosen täti sanoo meidän Siirin nimen. Se on tärkeää se!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Minultakin löytyy tuo kannu. On kyllä ihana sarja <3
Oletko kokeillut ihmesientä kynän jälkien poistoon? Sain meidän salin lattiasta pois punaiset jäljet, jotka olivat luultavasti jostain lelustä jääneet värit.

Mukavaa juhannus-viikkoa!

Vekarus kirjoitti...

Olipas kaunis kannu ja ihanat kirjaimet!

Noora kirjoitti...

Mistäs sellaisia ihmesieniä löytyy Kesäkukka? Täytyy kokeilla josko sellainen auttaisi. Varmasti ihan hyvä olla kotona kaiken varalta, sillä epäilen, että taiteelliset lapseni keksivät varmasti joskus jonkin muunkin kohteen inspiraatiolleen.:)! Aurinkoista juhannusta teille!

Minäkin olen kovasti tyytyväinen hankintoihini Vekarus! Kirjaimet ovat lisäksi tosi kevyet, joten ovat myös helpot kiinnittää, tarra riittää. Mukavaa viikon alkua!

Jonna kirjoitti...

Aurinkoista nimipäivää Siirille :) Huomaatkos jätin jäljet, kun sain siitä huomautuksen ;)
Ihanaa Juhannusta koko perheelle, toivottvasti nähdään taas pian.

Noora kirjoitti...

Hienoa Jonna, hyvin toimittu! Siiri kiittää onnitteluista! Tuntuu nämä nimpparijuhlat vaan paisuvan samaantahtiin lahjalistan kanssa. Iloisia Juhannusjuhlia myös teille! PS. Onko kaupat jo tehty?

Kesäkukka kirjoitti...

Ihmesientä löytyy varmasti monista kodintarvike-liikkeistä; esim. Masku Koti, tai vaikka Anttilastakin luultavasti yms.