JÄÄDYKE
2 dl siivilän läpi puserrettua mansikkasosetta
2 dl kuohukermaa
1 keltuainen
1 1/2 dl tomusokeria
Keltuainen ja sokeri hierotaan vaahdoksi. Mansikkasose sekoitetaan joukkoon. Kerma vatkataan ja vaahto lisätään joukkoon. Pakastetaan.
Annoskoko on hyvin pieni ohjeessa. Itse tein sen kolminkertaisena. Tämän vaaleanpunaisen herkun myötä toivotan teille Herkullista Juhannusta!
Iloa ja valoa, Noora
6 kommenttia:
Klurps mikä herkkuresepti ! Pitääpä kirjoittaa talteen :) Mukavaa minttumaarin jatkoa sinne <3
Kiitos, sitä samaa teille! Ohje on kokeilemisen arvoinen. Soittelen sulle ensi viikolla!
hei ja aurinkoista juhannusta:)
tutustumassa kauniiseen blogiisi...
saanhan linkittää sinut suosikkeihini?
terkuin päivi
Hei Päivi ja tervetuloa Huldan Huoneeseen! Kiitos mielenkiinnosta, toki saat linkittää blogini. Tulehan uudelleenkin! Kävin heti vastavierailulla ja löysin ihanan valkoisen singerin. Mamman luona sellainen on ollut jo pitkään odottamassa. Nyt taidan heti alkaa hommiin, sillä se oli tosi kaunis sivuillasi.
Kiitos herkullisen näköisestä ohjeesta! Täytyy kokeilla, hyvä vierasvara...Ihanan näköisiä kesäkuvia seuraavassa postauksessasi -oikea maalaistunnelma! Mukavan aurinkoista ja lämmintä alkanutta viikkoa!
Jäädyke on tosiaankin hyvä vierasvara pakkasessa. Kannattaa vaan ottaa sulamaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja mukaan tuoreita mansikoita, NAM. Kannattaa siis kokeilla.
Lähetä kommentti