perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannusherkku


JÄÄDYKE

2 dl siivilän läpi puserrettua mansikkasosetta
2 dl kuohukermaa
1 keltuainen
1 1/2 dl tomusokeria

Keltuainen ja sokeri hierotaan vaahdoksi. Mansikkasose sekoitetaan joukkoon. Kerma vatkataan ja vaahto lisätään joukkoon. Pakastetaan.

Annoskoko on hyvin pieni ohjeessa. Itse tein sen kolminkertaisena. Tämän vaaleanpunaisen herkun myötä toivotan teille Herkullista Juhannusta!

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Klurps mikä herkkuresepti ! Pitääpä kirjoittaa talteen :) Mukavaa minttumaarin jatkoa sinne <3

Noora kirjoitti...

Kiitos, sitä samaa teille! Ohje on kokeilemisen arvoinen. Soittelen sulle ensi viikolla!

päivi kirjoitti...

hei ja aurinkoista juhannusta:)
tutustumassa kauniiseen blogiisi...
saanhan linkittää sinut suosikkeihini?
terkuin päivi

Noora kirjoitti...

Hei Päivi ja tervetuloa Huldan Huoneeseen! Kiitos mielenkiinnosta, toki saat linkittää blogini. Tulehan uudelleenkin! Kävin heti vastavierailulla ja löysin ihanan valkoisen singerin. Mamman luona sellainen on ollut jo pitkään odottamassa. Nyt taidan heti alkaa hommiin, sillä se oli tosi kaunis sivuillasi.

Ira kirjoitti...

Kiitos herkullisen näköisestä ohjeesta! Täytyy kokeilla, hyvä vierasvara...Ihanan näköisiä kesäkuvia seuraavassa postauksessasi -oikea maalaistunnelma! Mukavan aurinkoista ja lämmintä alkanutta viikkoa!

Noora kirjoitti...

Jäädyke on tosiaankin hyvä vierasvara pakkasessa. Kannattaa vaan ottaa sulamaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja mukaan tuoreita mansikoita, NAM. Kannattaa siis kokeilla.