sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

KirpparikierrosVietin tänään mukavan aamupäivän kierrellen torilla järjestetyssä suurella kirpputorilla. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja myyjiäkin mukavasti. Tapasin myös muutamia tuttuja vuosien takaa, oli kiva nähdä. Tein myös löytöjä.

Tuo ylläoleva rottinkisänky saa parhaillaan valkoistaväriä pintaansa. Siitä tulee ihastuttava sänky Tyynen Tuija-vauvalle. Tuskin maltan odottaa, että pääsen vuodetta petaamaan. Tämä siis ennen-kuva, jälkeen-kuvan näette myöhemmin.

Ja toinen ostokseni oli tuo valkoinen pikkupöytä, joka ehkä vielä hakee paikkaansa. Torille jäi vielä pari matkalaukkua ja suloiset, kirjaillut tyynyliinat. Ehkä joudun tekemään vielä uuden reissun, sillä kovasti nämä tavarat ovat mielessäni.

Olen saanut myös lupauksen eräästä vanhasta lasikannusta, joka pian saapuu meille. Se sopii täydellisesti uuden peilini eteen köyhäinhopeisten kynttilänjalkojen seuraksi. Mukavaa, että myös äitini oli samaa mieltä tuosta kannun uudesta paikasta.

Koska tänään on sunnuntai, toivotan myös herkullista pannukakkupäivää kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Mukavia juttuja! :)))
Myös meillä on syöty tänään pannukakkuja... :))))

Noora kirjoitti...

Kiva kun täällä. Minä poikkesin heti vastavierailulla. Aivan ihania töitä sinulla. Tykkäsin kovasti Haa-Vei-Lu-sarjasta. Ehkäpä täytyy tehdä tilaus! Juu, meillä sunnuntai on perinteinen pannukakkupäivä, tänään syötiin Mumman tekemää.

Anne kirjoitti...

Olet tehnyt löytöjä ;) ja kesäkukkasi herättää ihailusta ! Kauniita kuvia kiitos niistä <3

Vekarus kirjoitti...

Upeita löytöjä! Kävitkö uudelleen?

Noora kirjoitti...

Hei Anne! Kiitos, minä vaan en osaa laisinkaan kuvata, kunhan napsin vaan. Löytöihini olen myös itse tyytyväinen.

Vekarus: Mieheni ei oikein ymmärtänyt, että olisin lähtenyt ostamaan jonkun vanhoja tyynyliinoja, joten jäi toinen reissu tekemättä... Matkalaukut ostan seuraavalla kerralla kun sopivat sattuvat kohdalle, enää en jää miettimään, sillä sen verran nyt harmittaa.

Marjuska kirjoitti...

Hurjan ihanat sivut! Löysin tänne tuokaverini kutsuessa miut sisustuskutsuille. Ja hoksasin taas miten pieni maailma voi olla kun tajusin että me on tavattu Mikkelin torilla viime kirpparilla, kun nappasin siun edestä sen ihanaisen pienen penkin, joka meijän kuistia koristaa. Ja sie löysit tuon ihanan vauvansängyn! Pyydän anteeksi kun olin niin röyhkeä!

Noora kirjoitti...

Hei Marjuska! Et ollut lainkaan röyhkeä, en ollut sitä tuolia ostamassa, katselin ainostaan kauempaa harkiten. Sänky on ihana löytö, ja tosi söpö varsinkin nyt kun on valkoinen. Ehkä nähdään sisustuskutsuilla! Tervetuloa minunkin puolestani! Huomasin nyt vasta viestisi, anteeksi siitä!