keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kesäretki

Kuinka kummassa lapset venähtävät 12 tunnin aikana tai miten ihmeessä niistä riiviöistä tulee samassa ajassa maailman suloisimpia olioita tai kuinka 12 tunnin jälkeen voi olla niin pinkeä ja uhkea olo sekä olemus?

Olin tänään retkellä Loviisassa ja Porvoossa.

Hyvät retket sisältävät hyvää ruokaa ja suussa sulavia herkkuja, rentouttavaa seuraa, kauniita maisemia ja ihania tavaroita. Tämä päivä sisälsi kaikkea tätä. Kiitos vielä matkaseuralaisille mukavasta päivästä! Otetaanko jo ilmottautumisia vastaan seuraavalle retkelle? Ihanaa, että täälläkin voin tehdä retkiä. Heti tuntuu paljon kotoisammalta.

Ja koska kotioven avattuani, syliini juoksivat kotiinpaluustani onnelliset lapset (miehestä puhumattakaan...!) ja koska äitikin oli onnellinen heidät (ja miehen)nähdessään, voidaan päivää pitää varsin tervetulleena vaihteluna ja hyvin onnistuneena. Eikö?

Tein matkalla pieniä ostoksia, joista varmaankin näette joskus kuvia. Voin kuitenkin nyt kertoa, että Loviisan torilta ostin matkaseurueeni yllyttämänä pionin, sillä puutalossa täytyy kuulema sellainen pihalla olla.

Nyt istutuspuuhiin. Kuoppahan ei saanut olla liian syvä...

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Kiva retki varmasti! Haluan kanssa retkelle =)
Se kirja siis on ihailua ja katselemista varten ja ehkä ideoitakin sieltä saan vaikkei se ihan minua olekaan, sitä paitsi tyylini on muuttumassa romanttisempaan suuntaan ja alan hieman jo pitää vaaleanpunaisestakin ;)

Kesäkukka kirjoitti...

Voi, minäkin haluan Porvooseen ja Loviisaan! Ehkäpä sitten WWP-päiville loppukesästä, olen perinteisesti käynyt niillä joka kerta, kun niitä on järjestetty.
Täällä myös kaksi pionia edelleen istuttamatta, valkea ja vaaleanpunainen. Toiseen tuli jotain seittiä :( Tolulla suihkuttelin, katsotaan häipyykö otus?!!
Innolla odotan kuvia ostoksistasi! :)
Ps. kuitti tuli perille :)

Anne kirjoitti...

Kiitos sinne myös mukavasta matkaseurasta =). Kyllä päivänkin reissu piristää ja mitä kaikkea kerkesimmekin yhden päivän aikana nähdä, paljon ! Seuraava reissu tehdään heinäkuulla ja silloin suunta toinen. Muistathan kastella Shirley Templen ja lannoittaa istutuskuopan niin niillä eväillä pääseen pitkälle ;), tapaamisiin A ja H

Noora kirjoitti...

Kyllä, retket ovat mukavia ja piristäviä! Olemme kaikki siitä samaa mieltä!

Vaaleanpunainen ON nätti väri, mutta älä nyt liikaa muutu Piia. Pitääkö täällä huolestua?!

Kesäkukka: Pioni on istutettu, nyt odotellaan kukkia. Toivotaan parasta sinun yksilöllesi.

Templen Shirley ei kyllä nyt saanut lannoitetta kuoppaan, vaan juurille. Steppaakohan se enää vai suuttuiko heti alkuunsa? Koska niitä kukkia tulee, Anne?

Anne kirjoitti...

Istusohjeen luin toisaalta mutta kyllä ne vitamiinit siitä piinalta alas kulkee, toivotaan näin =) Kukat on tilattu, katsotaan mitä postipoika tuopi. Mukavaa viikonloppua ;)