torstai 12. maaliskuuta 2009



...Ovi narahtaa hiljaa, kun avaan oven terassille. Aamuauringon kultaiset säteet siivilöityvät läheisen koivikon läpi lämmittäen jo mukavasti paljaita käsivarsia. Tulee hellepäivä, ajattelen luoden katseeni siniselle taivaalle. On hiljaista muun perheen vielä nukkuessa. Ainoastaa hento linnunlaulu sekoittuu taustalla kuuluviin kaupungin ääniin. Aamukaste kastelee varpaani, kun hipsin lehteä hakemaan postilaatikolta. Hörpin tuoretta kahvia samalla kun avaan päivän lehden suunnitellen perheen yhteistä pyöräretkeä torikahvilaan...

Enää ei tarvitse haaveilla; se on totta nyt! Puutalomme suostui odottamaan meitä. Olen jo varaustautunut uusilla kumppareilla ja hempeällä Cath Kidstonin kahvimukilla suloisiin kesäaamuihin omassa talossamme -Saimaan sylissä alla huojuvien koivupuiden.

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Ihanat kumpparit ja muki!

Piia kirjoitti...

Kuulostaa niin ihanalta! Olen onnellinen puolestanne, mutta ikävä teitä tulee...¨Pitäisiköhän hankkia samanlaiset kumpparit, koska omistahan muitakin samanlaisia kenkiä kuin sinä;)

Noora kirjoitti...

Kumpparit ovat minustakin aivan ihanat. Mukeja minulla on kaksi ja olin jo ajatellut luopua niistä, mutta ilmeisesti mieleni on kääntynyt.
Hirmu ikävähän teitä kaikkia tulee, mutta välissähän on vain kilometrejä, ystävyys kestää pienen välimatkankin...

Noora kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
-A- kirjoitti...

Aivan ihanat kumpparit!!! Ja onnea uuteen kotiin!

Ulla kirjoitti...

Kauniit kumisaappaat, Sinulla kyllä on silmää upeille kengille :)

-Ulla

Noora kirjoitti...

Kiva kun olette jättäneet viestin itsestänne, kiitos! Tosiaan minun ihana kenkävarastoni vain kasvaa...

Elmiira kirjoitti...

Aurinkoinen tervehdys! On sitten ihkut nuo saappaat ja muki. Onnea uuteen kotiin!