perjantai 6. maaliskuuta 2009

Hankintoja
Putiikki Rannalla-kauppa on jälleen syynä siihen, että jouduin sortumaan. Minulla ei todellakaan ole niin vahvaa luonnetta, että olisin pystynyt vastustamaan näitä Uggeja. Nyt kaapistani löytyy saappaat niin harmaina kuin myös ihanan valkoisina; omat saappaat siis syksyyn ja aurinkoisille keväthangille. Ihanat!

Myös tämä armeijan vanha viinalaatikko Marskin ajoilta löysi tiensä meidän olohuoneeseen. Se kätkee sisäänsä nyt Tyynen lelut. Laatikon saaminen vaati useita soittoja eripuolille Suomea armeijan myymälöihin kuukausien ajan. Ja viimein Hämeenlinnaaan oli oikea laatikko ilmaantunut. Maksoin siitä 4 e!

Olen laatikosta ylpeä, sillä minulla on vaarini kautta yhteyksiä niin Mannerheimiin kuin Alkoholiliikkeeseenkin- olenhan kotoisin päämajakaupungista.

Iloa ja valoa viikonloppuun, Noora

7 kommenttia:

marikan kirjoitti...

Huomasin että olen käynyt lukion samoilla nurkilla, mistä sinä olet kotoisin. Täytyykin käydä kurkkimassa blogiasi useammin.

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Onpa hauska sattuma! Tervetuloa kyläilemään useammin!

Tilu kirjoitti...

Hei, ensivierailulla blogissasi.
Sinulla näkyy olevan lapsillasi lähes sama ikäero kuin meilläkin. Meillä esikoinen oli 2v 2kk, kun kaksospojat syntyivät. Oli se vauva-aika aika hulinaa. Nyt alkaa jo helpottamaan, kun kaikki ovat jo koulussa, vanhin poika täytti juui 11 ja kaksoset kohta 9. Muutama vuosi taitaa mennä leppoisammin, kunnes ne kaikki kolme on yhtäaikaa MURROSIÄSSÄ!:[]

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Kiva kun kävit, tulethan uudelleen!
Kyllä kahden vauvan jälkeen yhden vauvan hoitaminen tuntuu tosi helpolta. Tosin täytyy muistaa, että kaikkihan ovat yksilöitä. Meillä kaksoset olivat todella helpot vauvoina, mutta tämä uhmaikä sensijaan on aivan kamalaa aikaa...Kyllä meillä hulinaa nyt riittää, kolmen lapsen samanaikaista murrosikää en edes uskalla ajatella!
Kiva kun jätit kommentin vierailtuasi!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Minni72 kirjoitti...

Moikka!

Paljon onnea teille! Kuulin uutiset isältäsi.

Huldan Huoneen tavarat ovat aivan ihania! Olemme aikoneet vaihtaa talomme sisustusta, ja juuri nyt kilpailutamme sisustussuunnittelijoita. Jotkut sivuilla olevista tavaroista voisivat mahdollisesti käydä meidän uuteen sisustukseemme.
Jos haluat, niin voin myös tiedustella kavereiltani, että olisiko heillä kiinnostusta osallistua kutsuille.

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Kiitokset Onnitteluista Minni!
Jos olet kiinnostunut tuotteista, voin niitä toki postittaa tai onhan meillä kulkua sinnepäinkin...
Missäpäin ajattelit kutsuja järjestää?
Terkkuja, Noora