maanantai 30. maaliskuuta 2009"Voi, kiitos äiti!" sanoi Siiri, kun äiti hernepussin osti.

Kun ostin tänään Pienestä Sukkapuodista lapsille kauniita hernepusseja, en osannut arvata kuinka mieleisiä ne ovatkaan. Niiden kanssa on leikitty koko ilta. Niiden kanssa on jumpattu, heitelty koriin ja tasapainoiltu esteradalla pussit pään päällä keikkuen. Ja illan päätteeksi niistä löytyi oiva ase sisarusten väliseen välienselvittelyyn. Hyvästä ideasta kiitokset Piialle!

Mielestäni muffinit ovat vaikein leivonnainen. Koskaan en saa niistä sellaisia isoja, vaaleita ja sitruunaisia leivonnaisia. Siksi hankin kirjakaupasta tämän kirjan. Noilla etukannen herkullisilla pilkuillahan ei ollut hankinnan kanssa mitään tekemistä...?!

Reseptejä olen vasta selaillut ja muutama herkullinen idea kirjasta löytyy, mutta mitään ihmeellistä kikkaa en tästä kirjasta kuitenkaan ole vielä löytänyt. Kokeilemisen arvoisia ovat varmasti sitruuna-juustomuffinit sekä hunaja-appelsiinimuffinit.

Toivotan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa! Meillä on huomenna retkipäivä, josta varmasti kuulette myöhemmin.

Iloa ja valoa, Noora

6 kommenttia:

olivieno kirjoitti...

Nyt sitten muffineita leipomaan ja parhaat reseptit tietysti julkaiset kuvien kera?!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Juu, toki tulee kuvia leivonnaisista. Mutta kauheasti ei kannata odottaa, sillä sanoinhan, että muffinit eivät ikinä onnistu. Nyt on ainakin hyvät ohjeet! Ja tänään ostin ihanan leivontakulhon, juuri pilkulliseen kirjaan sopivan.

Virpi kirjoitti...

Hei Noora, tulin heti vierailulle. Minullekin nuo muffinit ovat "kovapala", vaikka olen kuullut ettei ne voisi mennä pilalle. No olen siis mestari, kun osaan tyriä ne ;)
Ehkäpä tuo uusi leivontakulho auttaa.. :)
Ystävällisesti; Virpi

marikan kirjoitti...

Siis onko nuo hernepussit sellaisia, että siellä on siis ihan vain herneitä sisällä?
Käyhän kurkkaamassa blogiani,siellä on parit herkkureseptit, tosin ei muffini...

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Virpi: Kiitokset ystävällisestä palvelusta! Meillä oli mukava retki tänään. Varmasti uusi kulho auttaa saamaan leivonnassa. Kiva, kun kävit kurkistamassa täällä, tule toki toisenkin kerran!

Marikan: Kyllä, pussien sisältönä on oikeita herneitä. Tosi yksinkertaisia, mutta loistavia leluja. Kävin katsomassa ihania herkkujasi, nam! Porkkanakakku on ollut minun kestosuosikkini!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Näin yöllä kun pitäisi jo nukkua tulee näköjään virheitä. Mutta ymmärrätte varmaan mitä tämä väsynyt haluaa sanoa... Nyt unten maille, kauniita unia toivottavasti 7 saakka, pliis!