keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Lomatunnelmia
Näin kesälomalaisena hyppään vielä hetkeksi hiihtoloman tunnelmiin Mikkeliin Mamman luokse. Perinteiseen tapaan koko perhe ja sukulaiset kokoontuivat jälleen yhteen nauttimaan hyvästä ruuasta ja mahtavasta seurasta.

Toiset hiihtivät, toiset laskivat mäkeä, yksi löysi kirpparilta House Doctorin kaivatut tyynynpäälliset ja tutustui paikalliseen lastenlääkäri tarjontaan. Uskaltauduin myös hieman sisustamaan sitä meidän taloa, ihan vähän vain... Hyvä ja piristävä loma siis kaikin puolin, kun ilmakin oli mitä mahtavin.

Samaa ei voi sanoa tästä kesälomastani, sillä sairastaminen perheessämme vaan jatkuu. On käyty vastaanotolla jo monena päivänä, on otettu verikokeita, pissanäytteitä, nieluviljelyjä ja vierailtu jo lastenpolillakin. Pieni mies on kovin kipeä, mutta niin reipas.

Kenkähulluna ihmisenä olen jälleen sortunut mahtavan tilaisuuden edessä ja kotiin sain viimein hankittua armeijan vanhan viinalaatikon, kiitos Sirulle vinkistä! Näistä kuvia kun ehdin. Nyt hellimään sairaita.

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Koittakaahan nyt parantua siellä!! Kun olette terveitä kaikki niin tehdään taas joku retki vai mitä? Eikös sulla ollut jo joku idea? Toinen sun sukistasi on muuten jo valmis:-)

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Hienoa, uudet kenkäni kaipaavat juuri niitä sukkia!
Kävin ostamassa askartelutarvikkeita lapsille, sillä täällä alkaa seinät kohta kaatumaan.
Retkikohteen koordinaatit ovat selvillä!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.