torstai 5. maaliskuuta 2009

Maalaisunelma


Eiliseltä kauppareissulta tarttui mukaan uusin numero Maalaisunelmasta. Ilokseni huomasin siellä Huldan Huoneen radion. Nämä radiot, niin pöytämalli kuin tämä kannettavakin ovat osoittautuneet todella suosituiksi. Ovathan ne huippulaatuisia, mutta myös todella kauniita.

Itse lehti oli pienoinen pettymys. Täsmälleen sama pääsiäismenu esiteltiin jo vuosi sitten sisarlehdessä. Keväisen Britantortun tein jo silloin pääsiäisvieraille. Olisin kaivannut jotain uutta. Toivottavasti saamme jatkossa nauttia kauniista, suomalaisista kodeista; kaikkia ei varmaankaan ole vielä esitelty lehtien sivuilla.

Torstai on viikon paras päivä. Viikonloppu on vielä edessä ja kodin hiljennettyä käperryn sohvannurkkaan katsomaan Teho-osastoa ja Kotikatua jäätelökipon kanssa. Ja onhan minulla toki myös seuraa tätä nautintoa jakamassa...

Aivan pakko on vielä vähän valittaa: Kuulun siihen ryhmään, joka ei ymmärrä olenkaan tätä uutta Kotikatua. Tahdon vanhan takaisin! Miten joku on uskaltanut mennä peukaloimaan elämää suurempaa asiaa! Oletteko samaa mieltä?

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Kiva, kun eksyit blogiini! Laitoin sulle sinne vastausta!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Täytyy jatkaa hyllykön etsimistä. Kiva, kun tulit vastavierailulle!